İsim Değişikliği İstek Başlığı

Bende isim değişikliği talep ediyorum ciddi anlamda.

Fatih hocı olmasını talep ediyorum. Tşkrl.

Sebep : beni bir dini adam olarak düşünen insanlardan bıktım :)

Arkadaşlar daha yaratıcı fikirler lütfen olmuyor böyle.

alayınızı reddediyorum. değiştirmek için değiştirmeyelim. 1 sefere mahsus değişiklik uygulayacağımızı bildiririm. sonra vay efendim olmadı, ay efendim şurasını düzeltelim, vah efendim eski haline dönelim olmasın.

alayınızı reddediyorum. değiştirmek için değiştirmeyelim. 1 sefere mahsus değişiklik uygulayacağımızı bildiririm. sonra vay efendim olmadı, ay efendim şurasını düzeltelim, vah efendim eski haline dönelim olmasın.
Fatih Baba yap. Bir babanın bu isteğini geri çeviremezsin. 5 yılda bir değişiklik olacak işte. Değiştirmem ama bunu.

soyadımın periyodik cetveldeki karşılığı olan ''Cu'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum fakat her seferinde veto ediyorsunuz

Moda oldu herhalde isim degistirmek.

1 defa degistirme hakki var insanlarin yanilmiyorsam yeterli bir neden var ise.

Melih Peker renktaşımızın isminin Haydar Dümen olarak değiştirilmesini istiyorum

forumumuz da bu tarz konularda fikir alacağımız birine ihtiyacımız var ve Melih kardeşim bu işi hakkıyla yapacaktır diye düşünüyorum

Cıvıtmayalım konuyu lütfen. Haklı istekde bulunan kişiler, benim gibi, ciddiye alınmıyor sonra. Konudan atacaklar cümlemesi

1 sefere mi forumda belki de ismini 4,5 defa değiştirmiş üyeler var. Diğer üyeleri kandırmayalım lütfen

Eğitim şart

Yakında çok meşhur olacam.. bundan dolayı yakında bir isim değişikliği gerçekleşebilir.

Geri
Üst Alt