Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Herşeyi bir bedeli mi var diyorsun yani?1 sefere mi forumda belki de ismini 4,5 defa değiştirmiş üyeler var. Diğer üyeleri kandırmayalım lütfen
Eğitim şart
Parası neyse veririz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşeyi bir bedeli mi var diyorsun yani?1 sefere mi forumda belki de ismini 4,5 defa değiştirmiş üyeler var. Diğer üyeleri kandırmayalım lütfen
Eğitim şart
ya Şükrü anlatsana olayı arkadaşlara aydınlansınlar yahu
Şükrü nün ataları Kırım hanlarından ve bu unvanlarını yakında geri alacakları söyleniyor
O iş işten geçti rnş
Ama night king bir gün cengiz büyükx200 dedemin mezarına uğrarsa bil ki topraklarımızı geri alacağız
![]()
Ben 1 sefer değiştiriyorum sero1 sefere mi forumda belki de ismini 4,5 defa değiştirmiş üyeler var. Diğer üyeleri kandırmayalım lütfen
Eğitim şart
AferinBen 1 sefer değiştiriyorum sero
GSCimbom Mobile App
soyadımın periyodik cetveldeki karşılığı olan ''Cu'' olarak değiştirilmesini talep ediyorum fakat her seferinde veto ediyorsunuz
Onur yat uyu.
Tamam moderator olarak isimini degistiriyorum
Tamam moderator olarak isimini degistiriyorum
Cunku biz boyle bir yetkiye sahipiz
Bosuna mention atma rnkds
k bne dion Godoş
Seni son zamanlarda çok az görüyorum haline tavırlarına dikkat etmeni öneriyorum.
tmmSeni son zamanlarda çok az görüyorum haline tavırlarına dikkat etmeni öneriyorum.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi