İsim Düzenleme Taleplerinizi Buraya Alıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: İsim düzenleme taleplerinizi buraya alıyoruz

Cevad Prekazi yaparsanız memnun olurum. Zira göbek adım Cevad 'dır.

Gerçek ismim Metin OKTAY desem nasıl ikna olacaksınızki?Veya emin olacaksınız?:o

Namık,da keskin yaptı mesela soyadını duran,da keskin,de şu an takma soyadları gibi gözüküyor.Bir yerlerde çelişki var sanki.

Namık'ın mazereti vardı, iş gereği değiştirmek zorunda kaldı, senin de böyle bir mazeretin varsa değiştirebiliriz, tabi başka bir soy isim talep edersen ;)

Salihede sordunuzmu tcsini Duranmıymış gerçekten soyismi?Veya namığın keskinmi gerçek soyismi?

Salihede sordunuzmu tcsini Duranmıymış gerçekten soyismi?Veya namığın keskinmi gerçek soyismi?

Benim soy ismim Duran değil. Ben hem işe gireceğim için hem başka bir sebepten dolayı değiştirdim(twitterda da değiştirdim).

Abi benimde gerçek değil yani şu anda ismim burada.

Ama nasıl bir sorun olabilir ki bu.Ben gerçek kimliğimi de yöneticilerden gizlemem asla.

Metin neyin peşindesin ?

" Adamına göre muamele " lafını bilir misin ? Değiştirmek zorundaysan, bize normal bir soy isim belirterek bunu halledebilirdin ama senin amaçın farklı.

Konu fazla uzamasın, tartışma yeri değil. Başka bir soy isim talep edersen değerlendiririz.

Metin ŞAHİN yapıver o zaman canercim;)

Metin ŞAHİN olarak değiştirilmiştir.

Soyismi mi Güngör yerine GÜNGÖR şeklinde değiştirebilir misiniz?

Tamamdır.

ben araya boşluk koymamışım Selim Birlik yapabilir misiniz

Arkadaşlar, sanal ortamdayız, hepimizin gerçek ismi şu an kullandığımız isimler olmayabilir. Ama şu var ki; birçok kişi gerçek adını kullanıyor. İş hayatına başlayacak olanlar var. Bazı işverenler işe alacakları kişileri google aramalarıyla takip edebiliyorlar. Bu sorundan kurtulmak için birçok arkadaşımız adını veya soyadını değiştirmek istediğini söyledi. Biz de yardımcı olmak adına kabul ettik. Ama Metin Oktay, Cevad Prekazi (şakaydı biliyorum) falan bunlar nick kullanımına girer. Kabul etmemizi beklemeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt