Işın Çelebi Alp Yalman'ın Teklifini Kabul Etti

Melih Akan

Berlin Panteri
[h=2]Galatasaray başkan adayı olan Alp Yalman 2. başkanlık teklifi götürdüğü Işın Çelebiden evet yanıtı aldı.[/h]
Galatasaray'da Adnan Polat yönetiminde 2.başkanlık görevini yürüten Işın Çelebi, Alp Yalman'ın teklifine 'evet' dedi.

Buna göre 25 Ekim'deki yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da Alp Yalman yönetimi göreve gelirse Işın Çelebi 2.Başkan olarak görev yapacak. Çelebi çok önemli finans uzmanlarının da Galatasaray yönetimine girmesi için harekete geçti.

Alp Yalman yönetiminin 2.Başkanı Işın Çelebi, Başkan Yardımcısı ise Taner Aşkın olacak.

Yalman, Galatasaray adına öenmli işlere imza atan Ergun Gürsoy'un oğlu ve eski yönetici Ali Gürsoy'a da teklif götürdü. Ancak işlerinin yoğun olması gerekçesi ile bu teklife olumsuz yanıt verdi.

GSYİAD'da görev alıp önemli başarılara imza atan iş adamı Dikran Sönmezgil de Alp Yalman'ın listesinde yer alacak.

Hürriyet/Ali Naci Küçük

Rezalet bir liste olacak. Karşısında aday da yok, yazık ya

Alp yalman ne kadar muhalif varsa etrafında toplacak galiba :D

dinazorlar ölene kadar bi müddet cok sevdigim takımımı uzaktan izleyecegim

bi camia kendi icinde bu kadar baltalanır,köreltilir

yazıklar olsun ya

tamam hükümet ve azize yalakası bi yönetim olacak anlaşılan..ulan koskoca Galatasaray bu adamlara kaldıysa b.ku yedik demektir...

taner_askin.jpg

Ibra edilmeyen bir yönetimin adamlari nasil hala yöneticilik yapabiliyor yahu.

Yaziklar olsun be bunların eline kaldık.

Baskan: Alp Yalman
2.Baskan: Isin Celebi
Baskan Yardimcisi: Hayri Kozak
Baskan Yardimcisi: Adnan Öztürk
Kulüp Sözcüsü: Mehmet Helvaci
Genel Sekreter: Taner Askin
Üye: Sedat Dogan
Üye: Ahmet Dedehayir
Üye: Ali Hashas
Üye: Semih Haznedaroglu

Hersey GALATASARAY icin, yersen (!)

Ben söyleyim, bu yönetim gelirse, GSnin borcu cok gecmeden 600-700 milyon dolarlara cikar ve batirirlar GSyi. Gelirleri bu kez 2020-2030a falan kadar harcarlar. Aysalda kurtaramaz artik.

Allah yardim eder deyipte aday olan bir Baskan adayini ilk defa görüyorum. Gecen sene MAY nasil planli projeli calisti, adamin calisma tarzina hayran oldum. Aysaldan sonra öyle bir aday bari olsaydi.

Siyaset Galatasaray'ı ele geçirdi, bu kadar rezalet bir aday ve yönetim, karşısına ise kimsenin çıkmaması, tamamen siyasi tehdit ve şike lobisinin işidir.

Hiç hoş bir yönetim olmayacak gibi duruyor.

Tarihin en rezil yönetimine doğru gidiyoruz. Adnans brothers ları geçecek gibi görünüyor.

Işın Çelebi, Taner Aşkın kulüp tarihinde nefret ettiğim ender isimlerdendir.

Geri
Üst Alt