Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 73.945
- 23.507
- 3.723
bunlar gelirse birakirim GS'yi
bütün hülocular toplandik
Hülogg'u geçtim adamların vizyonu yok.
Katabileceği bir şey de yok doğal olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bunlar gelirse birakirim GS'yi
bütün hülocular toplandik
Ben Işın Çelebi'nin geçmişte stadın yaptırılması için ne kadar uğraşıldığını bilenlerdenim..Işın Çelebi diğerleri gibi görevden kaçan yönetici olduğu halde hiçbir işe el atmayan bir insan değil tam tersine yapılan ve verilen emeğin boyutlarını geçmişte defalarca dile getirmiş,Stadın açılmasını dört gözle bekleyen emek sahiplerinin başında geliyordu..Bu yüzden güzel bir hamle..
Bu işte %100 siyasetin parmağı var. Adamı zorla istifa ettirdiler. ROK bile kanka manka ayağı çekiyodu Aysal için şimdi demediğini bırakmıyor. Şimdi de Alp Yalman eliyle taşeron Adnan Polat yönetimi kurduruyorlar. Bayram değil seyran değil 80 yaşında adam niye başkanlığa adaylığını koydu, hem de başkan istifa ettiği gün listesi hazır ne hikmetse. Daha önce neredeydi, kulüp şimdikinden daha zor durumdayken. Adnan Polat'ın kanal kanal dolaşması da cabası. Alp Yalman seçilirse başkan o değil çapsız Adnan olacak.
polat degil tayyo olacak
Senin derdin siyaset kulüp değil..Hükümet karşıtı olduğun için hükümetle çalışmak zorunda olanları kendince çizme modundasın..alakasi yok
stad yaptiriyoruz diye bir güzel gecirdiler kulübe
gs'nin dünyalar kadar bedel ödemesi gerektigini biliyor musun bu yönetimin devletle yaptigi anlasmalar sonucu?
loca paralarini sacma sapan topculara harcayip simdi utanmadan cikip "arena'nin catisiin yaptirmadilar, stat hala insaat" diyebiliyor bu yüzsüzler
aziz sike yaptigi halde fenev yüzlerce insan toplayip sokaga cikti
bizim baskan 3 yilda 27 kupa kazandi, sikecilere, tff'ye, hükümete karsi dik durdu boynunu egmedi 3 yildir cl'e katiliyoruz ama gel gör ki onu desteklemeye ancak 15 taraftar gidiyor... bu da yetmezmis gibi üyeler tarafindan yerden yere vuruluyor...
bu mu galatasaray'lilik?!?!??!!
Senin derdin siyaset kulüp değil..Hükümet karşıtı olduğun için hükümetle çalışmak zorunda olanları kendince çizme modundasın..
Futbolu yöneten Işın Çelebi değildi..Adnan Polat ve Adnan Sezgindi dolayısıyla parayı yiyen onlardı ama ben orada başarılı iş yapan yöneticiyi es geçmem..
Işın Çelebi'nin görevi o stadı en kısa sürede faliyete geçirmekti..Galatasaraya stadın çağ atlatacağını biliyordu ve bunun prosedürlerini binbir mücadeleyle hayata geçiren en önemli isimdir..Ali Sami Yen'in bile üst kullanım hakkı bitmişti..Neye sahiptin ki ne verdin aslında devlete..Arazin her kulübün olduğu gibi devletindi..Stada harcanan parayı geç , metrobüs hattının yapımı bile o stadın maliyeti kadar..Bunlar yapılmasa sen 2 günde yıkılan Ali Sami Yen stadında hala maç yapıyor olacaktın..Geçin siyasi tantanayıda gerçeğe bak..Galatasaray yıllık 1.5 milyon dolar ödemek zorunda 49 yıllığına bu stad için...Buda devede kulaktır..
Senin gibilerle eğleniyorum ben..Işın Çelebiye karşı çıkmalarının tek sebebi siyaset..İşine gelmeyincede kuş diyorSen mi Galatasaraylısın şimdi ? Ya da senin derdin mi bu kulüp ? Asıl bu kuşu alın buradan.
Senin gibilerle eğleniyorum ben..Işın Çelebiye karşı çıkmalarının tek sebebi siyaset..İşine gelmeyincede kuş diyor
fútbol subesinin basina da adnan sezgin'i getir