İskeletin Sonu Gelmiştir

Orhan Terzi

Ulubatlı Souness
takimimizin pili bitmistir arkadaslar .3 ila 4 adet ismi eksilttigimiz vakid 2. lig takimi oldugumuz acikca gorulmektedir

sayed ilelebed izdirap cekmek niyetinde degil isek:::bulud-yilmaz-ebue-balta-inan-yekta-gulselam (ilave mumkundur) gibi heriflerin haziran ayindan itibaren florya giris cardlarinin ibtal olunmasi icab etmektedir (isnt it so)

yani burasi GALATASARAY emi babanizin ciftligi degil ,be essek herifin damatlari, bir ekleme de yapayim ki mancini'den hald olacagi yog

Aynen, hepsi gönderilmeli. Ama biz sözleşme teklif ediyoruz, ödül veriyoruz.

muslera-semih-telles-melo-sneijder

bunlar haric hepsinin cehenneme kadar yolu var

not: bizi satani biz de satariz!

Olay budur ,

yerli futbolcu mafyası çökertilmedikçe bu tip şeyleri yaşamaya mahkumuz ,

Mancini suçludur ama bu mafya çökertilmedikçe bir arpa boyu yol alınamaz .

Yazdığın isimlerin çoğuyla yeni sözleşme yapılacak malesef. :crushed:

ben buna kısmen katılıyorum. 5+0+3e göre konuşuyorum

aykut erçetin- burdisso- gökhan zan- chedjou- eboue- salih dursun- ceyhun gülselam- hamit altıntop- aydın yılmaz- didier drogba ve umut bulut gitmeli bence

burak yılmaz- hakan balta- selçuk inan ve yekta kurtuluş kalsın.

gidenlerden 11 çıkıyo bu arada :D

aykut

salih burdisso gökhan eboue

hamit ceyhun chedjou aydın

umut drogba

Bu yabancı sınırlaması varken Arda' yı, Mesut Özil' i, İlkay Gündoğan' ı falan alacaksak o zaman Selçuk ve Burak' ın gönderilmesi fikrine katılırım.

İmkansız bu takım 3 yıla zor toparlar ama o iskeleti şappadalak da değiştiremezsin. Maliyetinin altından kalkamazsın.

işin kötü tarafı göndermek yerine 5 yıllık sözleşme yapıyorlar çöplerle :D gelecek karanlık malesef 3 4 senemiz karanlık

bu mancinin dahi sistemine birde bruma ve aydini kurban verdik

adam full zarar

bi bok olmaz bu takımdan toptan atıcan çöpe

bankasya da oynayamıcak kabiliyette adamlar 11 de oynuyo

gelecek sezon takimin iskeleti 5

muslera-telles-melo-snider-bruma

yerlilerden yedek olara kalabilecekler 7

SemihK.-EmreC.-Sabr.S.-VeyselS.-U.Gündogan-OguzhanK.-ErayI.

kovulmasi gerekenler 22

S.inan-U.Bulut-CeyhunG-H.Balta-G.Zan-Ufuk-Aykut-Aydin

Yigit-Sercan-SalihD.-UmutG-YektaK.-EnginB.-B.Yilmaz

Drogba-Burdisso-Chedjoue-Danny-Ambramat-Hayrovic-Ontovari

Evet iskeletin sonu gelmiştir fakat, bu sadece takımın iskeleti ile sınırlı değil.Yönetiminde iskeletinin hatta komple değişmesi gerekiyor.

Arkadaşlar sportif olarak başarısızlığın sebeplerini bir kenara koyun, ya en son yediğimiz vergi cezası vs. gerçekten çok kötü bir yönetim sergileniyor.

Tamam bu kulübü profosyoneller yönetsin diyoruz peki bu nasıl bir profosyonellik ?

Gidişat iyi değil, malesef bizim yönetim stratejik yanlışlıklar yaptı.Çok ciddi masraflı transferler yapımasına rağmen verim alınamadı, drogba,mancini,salih dursun,hayrovç.........

Bu işin altından paraları har vurup harman savurarak çıkılamaz, kariyer derdine düşmüş hocalarla da çıkılamaz.Ülkemizde yabancı sınırı bu seviyede oldukca biz Fatih Terim,Şenol Güneş,Hamza hoca gibi isimlere MUHTACIZ.

Bu saatten sonra Mançini ile bu iş olmayacağı KABAK gibi ortada, ne yapacağız ? Çare Şenol hoca dır arkadaşlar.Bu kazma yerli sürüsünden takım kuracak tek adam Şenol Hocadır.Fenere kaptırdığı şampiyonlukların acısını çıkarmak istiyecekdir.

Geri
Üst Alt