İSKK 15/16 YF M:1 | Barcelona 7-0 Valencia | M.S | 3 Şubat

Leo Messi : Dünyanın en iyi oyuncusu

Barcelona : Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımı

NOT : Messi ve Barcelonayı iyi izleyin.. Çünkü bir daha Messi gibi bir oyuncu ve Barcelona gibi bir takım izleme fırsatı bulamazsınız

Niye aynı şeyi sürekli tekrarlayıp Ronaldo ve Real Madrid taraftarlarını tahrik etmeye çalışıyorsun?

Messi gününde olunca farklı gezegende oynuyor resmen.
Arda tam barça systemine uygun oyuncu ve alan açmasını da çok iyi becere biliyor topsuz koşular da. Savunması zaten fena sayılmaz. Barça da oynuyor adam ya daha ne olsun. Futbol tarihin en iyi takımı bu belkide

NKFVaklınaK

Leo Messi : Dünyanın en iyi oyuncusu

Barcelona : Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi takımı

NOT : Messi ve Barcelonayı iyi izleyin.. Çünkü bir daha Messi gibi bir oyuncu ve Barcelona gibi bir takım izleme fırsatı bulamazsınız
Yine diyorum yine diyecegim Ezik Barça.

En kötüsü ne biliyomusunuz. Şöyle maçları izledikten sonra hafta sonu gelip burada Sabri mi oynasın Umut mu kesilsin Hakan yine mi sol da diyerek çene patlatıyoruz ya acayip koyuyo insana.

Messi gününde olunca farklı gezegende oynuyor resmen.
Arda tam barça systemine uygun oyuncu ve alan açmasını da çok iyi becere biliyor topsuz koşular da. Savunması zaten fena sayılmaz. Barça da oynuyor adam ya daha ne olsun. Futbol tarihin en iyi takımı bu belkide

NKFVaklınaK

Messi'ye boşuna uzaylı demıyoruz... bu adam normal değil... Messi futbolu bıraktıktan sonra Messi gibi bir oyuncu bi daha gelmeyecek çünkü Messi bu işin zirvesi... daha ötesi yok bence...

Messi'ye boşuna uzaylı demıyoruz... bu adam normal değil... Messi futbolu bıraktıktan sonra Messi gibi bir oyuncu bi daha gelmeyecek çünkü Messi bu işin zirvesi... daha ötesi yok bence...
Olm sen gelecekte kimin nasil gelecegini nerden bilecen tobe bismillah :D

amma abarttiniz ha, 30 yil sonra Messi den bak nasil daha iyisi cikarmis gorursun..

Olm sen gelecekte kimin nasil gelecegini nerden bilecen tobe bismillah :D

amma abarttiniz ha, 30 yil sonra Messi den bak nasil daha iyisi cikarmis gorursun..

Renktaş boşuna cabalama Messi dünyanın gelmiş geçmiş en ıyı oyuncusu... ben değil sahada yaptıklarıtla kendi söylüyor zaten ''En İyisi Benim'' Diye :)

Belli olmaz ya. Maradona dan sonra da daha iyisi bidaha gelmez deniliyordu. Bir gün yine çıkar birisi. Biz görürmüyüz bilemem tabiki

NKFVaklınaK

Barça 2011 bu Barça'dan daha iyi

Xavi İniesta Messi üçlü o sene Barcelona'nın en önemli oyunculardandı (Messi hala öyle). 8-9 oyuncuyla oynasalar gene rahat maç kazak gibi oynuyordular o sene

Barcelona'nın dünyanın en iyi takımı, Messi'nin de dünyanın en iyi oyuncusu olduğu gerçeğini tartışan gafiller var mı hala? :D Daha bitmediler mi? Ben bittiler sanıyordum :D

Neyse şaka bir yana normal değil bu adamlar yav. Bir bilgisayar oyununda amatör seviyeyi seçip oynasan yine rakibine karşı bu kadar rahat oynayamazsın. Kusursuz Futbol denilen kavrama yaklaştı adamlar. Bu jenerasyon dağıldığında ve Messi bittiğinde bir daha böyle bir takım ve böyle bir futbol göremeyiz. Şu dönemin kıymetini bilmek ve mümkün oldukça Barça maçlarını kaçırmamak lazım.

Renktaş boşuna cabalama Messi dünyanın gelmiş geçmiş en ıyı oyuncusu... ben değil sahada yaptıklarıtla kendi söylüyor zaten ''En İyisi Benim'' Diye :)
Ben onu tartismiyorum zaten sen gelecekte bundan daha iyisi gelemez demek istiyorsun bunu soylemek ne kadar sacma birsey biliyorsundur demi Umit kardes? :red: ;)

bizde sinandan önce en son kim hat-trick yaptı hatırlayanınız var mı? adamlarda bir maçta iki kişi birden yapıyor ve biri 4 gol :asd22:

Barcelona'nın dünyanın en iyi takımı, Messi'nin de dünyanın en iyi oyuncusu olduğu gerçeğini tartışan gafiller var mı hala? :D Daha bitmediler mi? Ben bittiler sanıyordum :D

Neyse şaka bir yana normal değil bu adamlar yav. Bir bilgisayar oyununda amatör seviyeyi seçip oynasan yine rakibine karşı bu kadar rahat oynayamazsın. Kusursuz Futbol denilen kavrama yaklaştı adamlar. Bu jenerasyon dağıldığında ve Messi bittiğinde bir daha böyle bir takım ve böyle bir futbol göremeyiz. Şu dönemin kıymetini bilmek ve mümkün oldukça Barça maçlarını kaçırmamak lazım.

Renktaş kıskanıyorlar boşver :D kabullenemıyorlar

Geri
Üst Alt