- 16 Haziran 2010
- 204.012
- 156.068
- 6.838
İspanya Kral Kupası 15/16 Yarı Final 2. Maç
Valencia - Barcelona
Estadio Mestalla, Valencia
10 Şubat 2016, 22:00
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valencia: Domenech; Vezo, Santos, Diallo, Gaya; Danilo, Villalba; Zahibo; Mina, Negredo, Piatti
Subs: Ryan, Caballo, Abdennour, Gomes, Bakkali, Tropi, Salvador
Barcelona: Ter Stegen; Vidal, Bartra, Vermaelen, Mathieu; Samper, Rakitic, Sergi; Munir, Sandro, Adriano
Subs: Masip, Douglas, Alena, Gumbau, Kaptoum, Camara, Romera
7-0 dan sonra onlari oynatmazbari Neymar falan olsaydı ya bu nasıl kadro
Paf takımla çıkardım açıkçası. İlk maç 7-0 bitmiş ne oynatacak ki as kadroyu.bari Neymar falan olsaydı ya bu nasıl kadro
7-0 dan sonra onlari oynatmaz![]()
Genc yetenek denir onlara ne kazmasiBarça için katlanacaz artık şu kazmalara... tabi bu kazmalar bızım takıma göre birer Messi![]()
Genc yetenek denir onlara ne kazmasi
yedekte de var bir kac tane genc ve gelecegin yildizlari![]()
Munir nasil begenilmez hele senin gibi Barcali ya?Munir ,sandro falan ben begenmıyorum bu oyuncuları.. sen begenıyor musun ?
Munir nasil begenilmez hele senin gibi Barcali ya?
Gumbau, Kaptoum, Sarper, bunlari da dikkatle izle derim![]()
Fazla da sans bulamadi bunu da goz ardi etmiyelim, gecen sezon Suarez FIFA tarafindan cezaliyken baya oynamisti ve etkili olmustu. Sonra Suarez oynamaya basladiginda daha dogru duzgun forma sansi bulamadi, hep kisa sureli veya bu tur maclarda sans bulmaya devam etti. Genc oyuncular icin surekli oynamak cok onemli gelisimini saglayabilmeleri icin..Munir kendisini hiç geliştiremedi çok vasat.
Bence oynadığı dönemde çok başarılı değildi. Özellikle Messi'nin olmadığı dönemde daha çok Sandro ve Munir yerine Sergi Roberto'nun tercih edilmesi bile durumu açıklıyor.Fazla da sans bulamadi bunu da goz ardi etmiyelim, gecen sezon Suarez FIFA tarafindan cezaliyken baya oynamisti ve etkili olmustu. Sonra Suarez oynamaya basladiginda daha dogru duzgun forma sansi bulamadi, hep kisa sureli veya bu tur maclarda sans bulmaya devam etti. Genc oyuncular icin surekli oynamak cok onemli gelisimini saglayabilmeleri icin..
Bu sene pek on planda degil dedigin gibi S. Roberto daha cok forma sansi buldu, ama onuda genelde sag tarafta kullaniyor Enrique. Bu cocuk aslinda forvette oynar zaman zaman da Messi dinlendiginde onun yerindede. Ama kac aydir ortalikta yok nedense. Gecen sezonun ilk yarisindaki gibi degil ama diger yandan boyle genc oyuncularda boyle dengesizlik normal, inisli cikisli donemleri olacaktir. Ama yetenekli oyuncu bana gore.Bence oynadığı dönemde çok başarılı değildi. Özellikle Messi'nin olmadığı dönemde daha çok Sandro ve Munir yerine Sergi Roberto'nun tercih edilmesi bile durumu açıklıyor.
Tabiiki yetenekli ancak kendisini geliştirmesi lazım işte ben pek ilerleme göremedim.Bu sene pek on planda degil dedigin gibi S. Roberto daha cok forma sansi buldu, ama onuda genelde sag tarafta kullaniyor Enrique. Bu cocuk aslinda forvette oynar zaman zaman da Messi dinlendiginde onun yerindede. Ama kac aydir ortalikta yok nedense. Gecen sezonun ilk yarisindaki gibi degil ama diger yandan boyle genc oyuncularda boyle dengesizlik normal, inisli cikisli donemleri olacaktir. Ama yetenekli oyuncu bana gore.