Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Bu barça bile bizim ligde farklı şampiyon olur belkide. System ve oyun karakteri aynı
NKFVaklınaK
NKFVaklınaK
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zamana bagli tabiki sanssizligi da onunde Neymar Suarez ve Messi nin olmasi. Dolayisiyla bu 3lu sakat veya cezali degilse oynamasi cok zor. Belki kiralik verilse ve takip edilse daha net anlasilir yetenekleri.Tabiiki yetenekli ancak kendisini geliştirmesi lazım işte ben pek ilerleme göremedim.
Krkic, Gio falan kadar olur en fazla bana göre.
Bayern atti bileArda yoksa izlemek icin de bir sebep yok
Ayrica Bochum-Bayern kupa maci cok daha heyecanli su an![]()
Bayern atti bile![]()
valencia da tamamen canterano(paf)
eziolar bence
rakitic munir mathieu
negredo danillo piatti
te doy una hostia
ne yazmisim oraya bi bak 3 isime 3 isimnegredo ve Piatti paf mı ?
babayi olurBu barça bile bizim ligde farklı şampiyon olur belkide. System ve oyun karakteri aynı
NKFVaklınaK
Olur hemde çok rahat.babayi olur
te doy una hostia
Bu barça bile bizim ligde farklı şampiyon olur belkide. System ve oyun karakteri aynı
NKFVaklınaK
İzlemiyorsun herhalde maçı. Adamlar tika taka oynuyor seviye olarak as takımı kadar olmasa bile bizim ligi parçalarlar. 3 büyükleri geçtim hangi Anadolu takımı puan alabilecek bunlardan?yok artik![]()
4 pas ust uste yok dio spikeryok artik![]()
vidal matheiu munir ter stegen rakitic adriano yu alabilecek bi takim soylesene bizkm.ligdenİzlemiyorsun herhalde maçı. Adamlar tika taka oynuyor seviye olarak as takımı kadar olmasa bile bizim ligi parçalarlar. 3 büyükleri geçtim hangi Anadolu takımı puan alabilecek bunlardan?
NKFVaklınaK