İSKK 15/16 YF M:2 | Valencia 1-1 Barcelona | M.S | 10 Şubat

İzlemiyorsun herhalde maçı. Adamlar tika taka oynuyor seviye olarak as takımı kadar olmasa bile bizim ligi parçalarlar. 3 büyükleri geçtim hangi Anadolu takımı puan alabilecek bunlardan?

NKFVaklınaK

tiki-taka = garanti basari anlamina gelmez

Ispanya milli takimi bunu 2 sene önce gördü

Defans saglam oldugunu diyemezsin hücum hatti da çok tecrübesiz

Bu takimin tek world class diyebildigin oyuncu Rakitiç (Ter Stegen CL maçlarindaki berbat performansindan dolayi pek kaliteli oldugunu düsünmüyorum.)

Yani tiki-taka yapiyorlar diye farkli sampiyon olmazlar. Kontra ataklarda kolay gol yiyerler.

Bu takimin tek world class diyebildigin oyuncu Rakitiç (Ter Stegen CL maçlarindaki berbat performansindan dolayi pek kaliteli oldugunu düsünmüyorum.)

Yani tiki-taka yapiyorlar diye farkli sampiyon olmazlar. Kontra ataklarda kolay gol yiyerler.
7.0 lok macdan bahsediyorsun sanirim
su dakikaya kadar mjnir haric dokuluyir takim

ironmanin ceketi yirtildi el kol yapmaktan
ustune tici taca lik bir durumda yok
kaleci msrheui vidal arasinda 3 pas var sadece

sandro bile oynuomus adamin adini duymadim daha

berbat bir oyun oynuor kabul edelim

te doy una hostia

Ben bizim ligden söz ediyorum. Tika taka her zaman başarı getiren bir system uzun vaadede. Bazen abartılı oynarsan ve posisyona girmemeye durenirsen ki bu sorun vardı 1-2 sezon o zaman maçları üstün oynarsın ama skoru üretmeye unutursun tabiki.
Herneyse bu B denilen takım Türkiye ligimizi bile param parça eder. İstanbul büyük takımlar zorlar sadece

NKFVaklınaK

bu arada sukruyu haci sandim

te doy una hostia

Ben bizim ligden söz ediyorum. Tika taka her zaman başarı getiren bir system uzun vaadede. Bazen abartılı oynarsan ve posisyona girmemeye durenirsen ki bu sorun vardı 1-2 sezon o zaman maçları üstün oynarsın ama skoru üretmeye unutursun tabiki.
Herneyse bu B denilen takım Türkiye ligimizi bile param parça eder. İstanbul büyük takımlar zorlar sadece

NKFVaklınaK

Oynadigin oyunculara bagli

Mustafa Sarp Baris Özbek ve Ayanla tiki-taka oynayamazsin

Messi Xavi ve Iñiestayla tiki-taka oynayabilirsin

Ve dedigim gibi bu ''B takimi'' kalite olarak neden o kadar büyük ki bizim ligde farkli sampiyon olsunlar? Bizim takimlarin hepsi 10 adamla defans yapip kontra ataklardan gol atmaya çalisirlar. Ve basarili olurlar.

Türkiye ligi kalite açidan mükemmel bir lig degil ama su ergen takimi yenecek pek çok takim var

Son düzenleme:
Oynadigin oyunculara bagli

Mustafa Sarp Baris Özbek ve Ayanla tiki-taka oynayamazsin

Messi Xavi ve Iñiestayla tiki-taka oynayabilirsin

Ve dedigim gibi bu ''B takimi'' kalite olarak neden o kadar büyük ki bizim ligde farkli sampiyon olsunlar? Bizim takimlarin hepsi 10 adamla defans yapip kontra ataklardan gol atmaya çalisirlar. Ve basarili olurlar.

Türkiye ligi kalite açidan mükemmel bir lig degil ama su ergen takimi yenecek pek çok takim var
Tika taka oynaya bilecek oyuncu grubu gerekiyor tabiki de. Bu systemi dünyada tek takım oynaya biliyor ki bu alt yapıdan eğitimden kaynaklanan bir konu.
O dediğin bebeler bizim ligimizdeki adamları döver

Edit : 1-2 oyuncu ama çok sırıtıyor bu takımda
NKFVaklınaK

Son düzenleme:
Tika taka oynaya bilecek oyuncu grubu gerekiyor tabiki de. Bu systemi dünyada tek takım oynaya biliyor ki bu alt yapıdan eğitimden kaynaklanan bir konu.
O dediğin bebeler bizim ligimizdeki adamları döver

NKFVaklınaK
o zaman valencianin gençleri her sene sampiyon mu olur sonucu cikartalim
ben bunj sordum sana asli zatinda
1 maç la bu yaklasim yanlis
ustune gordugum en boktan munir bugun sahada

te doy una hostia

o zaman valencianin gençleri her sene sampiyon mu olur sonucu cikartalim
ben bunj sordum sana asli zatinda
1 maç la bu yaklasim yanlis
ustune gordugum en boktan munir bugun sahada

te doy una hostia
Adamlar ilk defa bu düzenle birlikte oynuyorlar ve çok iyi olmadıklarını biliyorum bugün ama takımın systemi oyun şablonu beli oluyor resmen ve kaliteli ayakları mevcut.
5-6 maç bu kadroyla çık maçlara istikrarlı şekilde ligimizde her takıma üstünlük kurarlar ve bence uzak ara şampiyon olurlar aralarında umut bulut yoksa tabikide

NKFVaklınaK

en az 2-3 yıl daha takımda tutarlar daha sonra Scoutlar olumlu rapor verırse 6 yıllık sözleşme imzalatırlar... ama şu Müniri bize verseler hayır demem :D barça oyuncusu değil ama bizim takıma tam oturur
Begenmedikleri kim varsa bize yollasinlar :D

Geri
Üst Alt