Islam Slimani Fenerbahçe'de

Robin van persie geldiginde neler yazilmisti , keske biri cikarsa koysa suraya
Eee ne olacak çıkarıp koyunca. RVP yahu, geldiği takımın taraftarı heyecan yapar, rakip takımın taraftarı ise endişe duyar. Bu kadar doğal bir durumu iki de bir öcü gibi göstermenin mantığını keşke biri çıkarıp şuraya yazsa da bir anlasam.

Bu oyuncu o kadar olmasa bile belli bir kalitesi var. Tutar veya tutmaz onu kimse bilemez diyeceğim ama galiba sen dahil bir kaç kişi geleceği görebilidikleri için bunu biliyorlar.

Eğer öyle ise lütfen şuraya hafta sonu sayısal numaralarını yazın da biz de oynayıp yolumuzu bulalım.

Yabancı kökenli kelimeye yazım kuralı uygulayıp sonra mantıksızlığını görüp çeviri yapıp karşılığında da tamlama mı buldun? Totalde yazmama bu kadar takıldıysan yekun doğru Türkçe kelimedir...Yekunde şu kadar tuttu diye varsay sen; ayrıca hörmetler değil hürmetler...

Robin van persie geldiginde neler yazilmisti , keske biri cikarsa koysa suraya

Rvp geldiğinde böyle olacağını yazanlar da olmuştu. Adam fazla nazik bi adam çünkü. İngiltere'de Rvp'yi barındırmakla ilgili önemli tartışmalar oldu zamanında. Alex Ferguson olaya el atınca tartışmaz oldular.

Ama bu adam hayvan. Rvp gibi sakatlığa yatkın bi adam da değil, üstüne oyun kurmazsan kullanamayacağın bi adam da.
Bu transfer kesin bitti mi bilmiyorum ama büyük iş. Umarım bozulur da, yine Soldado gibi bi müzmin sakat alırlar.

BeinSports almıştım elimde patladı. Slimani şov izlemek için mi aldım ben şimdi ?

Form durumu belirsiz ama, oyuncu genel özelinde konuşursak çok iyi transfer.

Persie ile slimani uc örnekler Janssen deseniz oluru var kiyaslamanin onunda hava hakimiyeti yok
Slimani fiziki gücü ve hava hakimiyeti ile iş yapar bu ligte özellikle valbuena nin ortaları ile

fernandaonun neredeyse geçen seneki feneri şampiyon yaptığı aklıma geliyor da

geçmiş olsun

Şaka bir yana Ayew ve Slimani performanslarının yüzde 70'ine ulaşırlarsa bile ligin anasını ağlatırlar.
Muazzam kalitede 2 topçu.

Geri
Üst Alt