Islam Slimani Fenerbahçe'de

Adamlar değirmen gibiler Messi bile gelse onu da öğütürler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Takke düştü kel göründü sezon başı şikeciler mali koçum yıllık 1.8 milyon euro ya aldı slimani yi diyordu 5 e yaklaşan maaş vermişler yaklaşık cepten verdiği parayı ayew le slimani ye yatırmış

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok alay etmeyin bence. Apo bundan beterini getirebilir.

Şuan bizde olmasını isterdim. Bence kaliteli bir oyuncu ama dilinden anlayan yok buda herkesle birlikte zincirleme aşağı gitti. Feghouli ve Belhandayla iyi olurdu uyumu. Bence Serdar icin kendisiyle takas dusunulebilir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bin tane boş yorum var.

Adamın kariyeri DK 2014 ile başladı, 2016daki kariyer sezonu ile sona erdi.

İki senedir yokları oynuyor. Kiralandığı Newcastle'da bile beğenilmedi.

Bir de Ayew denmiş geçwn yıl izlemesem neyse diyeceğim de yürüyecek hali yoktu adamın.

Bir oynasın o zaman yapılır yorumlar, o kadar da büyük bir oyuncu almadılar orası kesin.

4.25 kiralama bedeli 4.5 maaş ise bu euro kurlarında facia demek.
Topu bilen uye -> keramettin

fenerbahçeyi seçtim çünkü şamp.... dememiş mi

Şuan bizde olmasını isterdim. Bence kaliteli bir oyuncu ama dilinden anlayan yok buda herkesle birlikte zincirleme aşağı gitti. Feghouli ve Belhandayla iyi olurdu uyumu. Bence Serdar icin kendisiyle takas dusunulebilir.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sırf ilk sayfalardaki öven yorumunun arkasında durmak için debelenme yiğit b.k gibi bir topçu..

Tam bu ligin oyuncusu fb içeri de maç vermez kolay kolay bu sezon.

Ozan renktaşımız en acı postu atmış daha kötüsünü bulamadım..

Bu arada ben de beğenirdim slimaniyi nasıl oldu da fail bir yorum yazmamışım o kadar aradım yok..

Fenere giden sapitiyor aga. Van Persie de kagit uzere ligin gelmis gecmis en iyi transferlerinden biri gibi gozukuyordu. Ama geldikten sonra ne kadar buyuk bir kazik yediklerini anca anlayabildiler.

Berbat bir santrfor şu anki durumu.

Daha önce orada burada etkili olmuş bilmem ne kime ne.... Futbolda dün yoktur. Rvp de aynı hattayı yaptı bunlar ve burada olan yıldız hayranları. O ölü bir yatırımdı dedik zaten.

Bunda iyi oyuncuya benziyor dedik ama sonra gösterdi ki berbat bitiriciliği mevcut

Geri
Üst Alt