Islam Slimani Monaco'da!

Mert Aydinli

Taçsız Kral
1566382291956.webp

Galatasaray'a transferi resmi imzaya kalan Falcao sonrası forvet arayışlarına giren Monaco aradığı ismi buldu. Fransız ekibinde Falcao'nun yeni sözleşmeyi kabul etmemesi ve Galatasaray'da forma giymek istemesi nedeniyle yeni golcü arayışları devam ediyordu. Monaco, Falcao'nun yerine Islam Slimani'yi transfer etti.

Fransız ekibi, Galatasaray'a imza atmaya hazırlanan Falcao'nun yerine Slimani'yi aldı. Leicester City'de kadroda düşünülmeyen ve Fenerbahçe'nin de gönderdiği Cezayirli futbolcu Monaco ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe'de beklentilerin oldukça uzağında kalan Slimani, sarı lacivertli forma ile 25 maça çıkmış ve 5 gol atmıştı.

Bu transfer monaco transferinden bağımsız.

Mariano diaz gelmeden falcao'nun ayrılması zor.

Monacoya yakistiramadim. Tanitim videosu olarak fenerbahcedeki gollerini gostermelerini beklerdim.

Slimani'yi alıp Falcao'yu bize bıraksalar amma gülerim yalnız.Attan inip eşşeğe binmek resmen.Fenerliler kudurur heralde bu habere :asd:

Ahaaa Allah cezalarını verdi, bu kadar ah almanın sonunda bişeyler olacağı belliydi... :emrah:

portekizde iyiydi, ingiltere ve turkiyede basarili olamadi. bakalim fransada ne yapacak

Geri
Üst Alt