Islam Slimani Monaco'da!

jardim şimdi de bir önlibero aldıktan sonra falcaoyu gönderebiliriz demiş:)

Su adamin kötü performansi kadar az sey sasirtti beni.

Fizik var, fizigine göre cabukluk var, bitiricilik var, hava topu hakimiyeti var, gögsü ile top yumusatma var, hirs var, topu tutup yumusatacak, saha sola cekecek kadar teknik var, oyun görüsü bile fena degil, kagit üzerinde komple oglu komple bir forvet. Ligin cok üzerinde skilleri var.

Kendi fizik yapisinin cok altinda bir lige gelip, bukadar kötü oynamasinin aciklamasini yapamiyorum. Bir oyuncu mental olarak düsüse bir gectigi vakit, harbiden hersey bos kaliyor.

Fizik var, fizigine göre cabukluk var, bitiricilik var, hava topu hakimiyeti var, gögsü ile top yumusatma var, hirs var, topu tutup yumusatacak, saha sola cekecek kadar teknik var, oyun görüsü bile fena degil, kagit üzerinde komple oglu komple bir forvet. Ligin cok üzerinde skilleri var.

Kendi fizik yapisinin cok altinda bir lige gelip, bukadar kötü oynamasinin aciklamasini yapamiyorum. Bir oyuncu mental olarak düsüse bir gectigi vakit, harbiden hersey bos kaliyor.
Aynen öyle özgüven kadar önemli bir şey yok . Yitirdiğinde amatör topçuya dönüşüyorsun mental olarak üst seviyeye yerleştiğinde de Vardy misali amatör topçudan A kalite bir futbolcuya evrilebiliyorsun . Diagne de bu kadar olmasa da ciddi bir mental düşüş yasadi mesela herkes alindi diye elestiriyor fakat Elestiren Kasimpasa'nin iki sene once ikinci devre maclarindan yahut gecen sene ilk devre maclarindan rasgele 5 tanesini açıp 90 dakika izlese Diagne bu ligin içinden geçiyor der. Sif gol atmasi degil adam fizik olarak Beşiktaş Fenerbahce Basak defansini eziyordu bize gelmeden 3 hafta numara yapti maca cikmadi 1 bucuk ay idman yemedi once fiziksel olarak sonra da mental olarak sinek gibi bir sey oldu.

Ben forvetlerde cok gol kacirmalarini yadirgamam, bir forvetin rahat pozisyona girmesi cok iyi bir alamettir, isterse bir kac mac 2-3 tane cok net kacirsin. Biraz toparladigi vakit bunlarin gelecek maclarda takir takir gollere dönecegini tahmin edersin mesela.

Gomis´de bizde ilk maclarinda cok pozisyona girip, cok kötü kaciriyordu. Bu adam kendini bir toparlayinca, pompa show yapayacagi görülüyordu, ve harbiden iyi toparladi.

Simdi su Video´ya bakiyorum. Slimani kalitesinde bir oyuncu, burada cok rahat bir 10 gol atmasi gerekiyor normal sartlarda. Kacirdikca kacirdi, hic toparlayamadi, ama bir okadar da rahat giriyor pozisyonlara. Normalin üzerinde bir performanstan/bitiriclikten bahsetmiyorum bile.

Fenerbahce gecen sene kötüydü, ama küme mücadelesi verecek kadar kötü duruma düstüyse Slimani´nin kendini toparlayamamasininin payi büyük. Her oyuncuda bukadar rahat, heleki fener gibi kötü takimda giremez o pozisyonlara. Bunu da not edeyim. Ama slimani böyle bir kara delige düsmesi, bukadar da düsmezlerdi en azindan.

Adamin ayaklari resmen büyülenmis gibi. Aziz Yildirim´in okkultizim ile ugrastigini fun fact olarak ekleyelim.

Aynen öyle özgüven kadar önemli bir şey yok . Yitirdiğinde amatör topçuya dönüşüyorsun mental olarak üst seviyeye yerleştiğinde de Vardy misali amatör topçudan A kalite bir futbolcuya evrilebiliyorsun . Diagne de bu kadar olmasa da ciddi bir mental düşüş yasadi mesela herkes alindi diye elestiriyor fakat Elestiren Kasimpasa'nin iki sene once ikinci devre maclarindan yahut gecen sene ilk devre maclarindan rasgele 5 tanesini açıp 90 dakika izlese Diagne bu ligin içinden geçiyor der. Sif gol atmasi degil adam fizik olarak Beşiktaş Fenerbahce Basak defansini eziyordu bize gelmeden 3 hafta numara yapti maca cikmadi 1 bucuk ay idman yemedi once fiziksel olarak sonra da mental olarak sinek gibi bir sey oldu.

Ezer tabi adam hayvan gibi. Teke tekte kalmak istemezsin bu adamla. tek basina hic yoktan penalti cikariyor adam resmen, rakibi tek yakaladi mi. Etrafinda bizden de kimse yok. 6 denizli oyuncusu var parsellemis.

Ve cok iyi hareketleniyor topa, top takibi asiri iyi. O denizlispor macinda malum pozisyonda kafasini cevirmesi net bir bitkinlik alameti. Kasimpasa´da ceza sahasinda her topu sonuna kadar kovaliyordu, önüne düser mi diye.
Bir oyuncu cok fazla düsününce sikintili olur, otomatik yapacak bazi seyleri. Diagne ceza sahasinda topu kontrol ettigi vakit, bizde cok fazla düsünüyor, futbolda saliselik bir olay. Yoksa 10 degil, rahat bir 15-16 gol atardi bizde. Kasimpasa´da böyle degildi.

Profesyonellik o yüzden cok ayri birsey. Mesela Gomis cok üst düzey bir profesyoneldi. Topu almasi, cekmesi, vurmasi, hepsi totomatik, hepsi calisilmis. Bazen suurunu kaybedip, topu garip anlarda cekmesi de bunu gösteriyor, adamin beyninde saha ici bir ezberi, haritasi var, uygulamaya koyuyor sadece. Calisma ve yetenegin farkidir. Bazi seyleri calisarak ögrenirsin. Bunun disinda taraftar ile dialogunu da, kendisini satmasini da cok iyi biliyordu, gercekten müthis bir topcu ve profesyonel.

Diagne ise bu profesyonellikten cok uzak. Neden late bloomer oldugu belli oluyor yani. Bastan itibaren beceremedi taraftar ile komunikasyonu, cok cabuk alindi, ve futboluna yansitti. Fazla egoist ve kindar, haksizliga ugradigini düsündügünde bunu sineye cekemiyor. Vurun kellemi diyemiyor.

1566367310447.webp

evet birde yedek forvet alınca falcaoyu bırakacaklardı ve bu kazmayla o işlemde tamam doldu. şimdi sırada hangi bölge var yedek kaleci transferinden sonramı bırakırlar artık falcaoyu

bu adam bizde olsa show yapardi ama bokludere'nin laneti uzerine coktu malesef

Jardim:
Falcao tam bir profesyonel, gerektiginde onu sag bekte ve ekstrem durumunda kalede kullanmayi planliyordum. Bu bolgelere de takviye yapildigi takdirde birakabilirim kendisini bir ihtimal (Lokip)

fener bu adam için 4,5 milyon euro maaş + 1,5 milyon euro kiralama bedeli vermişti ya :LOL: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :LOL:
adam serdar ve tolga'dan daha galatasaray'lı imiş. :ROFLMAO::LOL::LOL:

Biz de olsa çoşardı tek sorunu cenabet fb'de oynaması oldu üstüne 31 numaralı formayı da giyince olan oldu Mitro yerine takımda isterdim şahsen.

Bu salak fener nasıl becerdi bu adamı gol atamayan biri yapmayı bilmiyorum. Cok isterdim bizde olmasını ama tabi çoğu taraftar ağlardı fenerin çöpü diye

Geri
Üst Alt