Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen öyle özgüven kadar önemli bir şey yok . Yitirdiğinde amatör topçuya dönüşüyorsun mental olarak üst seviyeye yerleştiğinde de Vardy misali amatör topçudan A kalite bir futbolcuya evrilebiliyorsun . Diagne de bu kadar olmasa da ciddi bir mental düşüş yasadi mesela herkes alindi diye elestiriyor fakat Elestiren Kasimpasa'nin iki sene once ikinci devre maclarindan yahut gecen sene ilk devre maclarindan rasgele 5 tanesini açıp 90 dakika izlese Diagne bu ligin içinden geçiyor der. Sif gol atmasi degil adam fizik olarak Beşiktaş Fenerbahce Basak defansini eziyordu bize gelmeden 3 hafta numara yapti maca cikmadi 1 bucuk ay idman yemedi once fiziksel olarak sonra da mental olarak sinek gibi bir sey oldu.Su adamin kötü performansi kadar az sey sasirtti beni.
Fizik var, fizigine göre cabukluk var, bitiricilik var, hava topu hakimiyeti var, gögsü ile top yumusatma var, hirs var, topu tutup yumusatacak, saha sola cekecek kadar teknik var, oyun görüsü bile fena degil, kagit üzerinde komple oglu komple bir forvet. Ligin cok üzerinde skilleri var.
Kendi fizik yapisinin cok altinda bir lige gelip, bukadar kötü oynamasinin aciklamasini yapamiyorum. Bir oyuncu mental olarak düsüse bir gectigi vakit, harbiden hersey bos kaliyor.
Aynen öyle özgüven kadar önemli bir şey yok . Yitirdiğinde amatör topçuya dönüşüyorsun mental olarak üst seviyeye yerleştiğinde de Vardy misali amatör topçudan A kalite bir futbolcuya evrilebiliyorsun . Diagne de bu kadar olmasa da ciddi bir mental düşüş yasadi mesela herkes alindi diye elestiriyor fakat Elestiren Kasimpasa'nin iki sene once ikinci devre maclarindan yahut gecen sene ilk devre maclarindan rasgele 5 tanesini açıp 90 dakika izlese Diagne bu ligin içinden geçiyor der. Sif gol atmasi degil adam fizik olarak Beşiktaş Fenerbahce Basak defansini eziyordu bize gelmeden 3 hafta numara yapti maca cikmadi 1 bucuk ay idman yemedi once fiziksel olarak sonra da mental olarak sinek gibi bir sey oldu.
Su adamin kötü performansi kadar az sey sasirtti beni.
Fizik var, fizigine göre cabukluk var, bitiricilik var, hava topu hakimiyeti var, gögsü ile top yumusatma var, hirs var, topu tutup yumusatacak, saha sola cekecek kadar teknik var, oyun görüsü bile fena degil, kagit üzerinde komple oglu komple bir forvet. Ligin cok üzerinde skilleri var.
Kendi fizik yapisinin cok altinda bir lige gelip, bukadar kötü oynamasinin aciklamasini yapamiyorum. Bir oyuncu mental olarak düsüse bir gectigi vakit, harbiden hersey bos kaliyor.
Acildiysa foto alalim mursapfh beyFalcao gelsin grey goose acicam