Islıklanan Balotelli'nin Gözyaşları

Eren Arslan

10 Numara!
Napoli maçında ıslıklanan İtalyan oyuncu, kenara gelirken gözyaşlarını tutamadı.

Milan'ın 23 yaşındaki oyuncusu Mario Balotelli, Napoli maçında kenara gelirken gözyaşlarına hakim olamadı.

Serie A'nın 23. haftasında Napoli deplasmanına konuk olan Milan, maça Taraabt'ın golü ile başlasa da Gökhan'ın bir, Higuain'in iki golüne engel olamadı ve maçı 3-1 kaybetti.

Maçın 73. dakikasında kenara gelen Balotelli seyircilerin protestosuyla karşılaştı. Taraftarlar tarafından ıslıklanan İtalyan oyuncu, gözyaşlarıyla yedek kulübesine geldi.

MELO'DAN DESTEK

Galatasaray'ın Bezilyalı oyuncusu Felipe Melo'dan Balotelli'ye destek geldi.İtalyan oyuncuya yapılan şeyi doğru bulmayan Melo, "İtalyan stadyumlarında Mario ıslıklandı. Utanç verici. Onu ağlarken görmek üzücü. Mario sen bir şampiyonsun!" ifadelerini kullandı.

Goal.com

367527_heroa.jpg

Irkçılık harbi kötü bir şey.. Bilmiyorum hiç karşılaştınız mı ama Avrupa da bir kaç defa karşılaştım. Gerçekten kötü..

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Ulan inşallah bir gün yolu buraya düşer bu taraftarla arasında müthiş bir bağ kurabilir.

TT arenanın mario mario mario balotelliiiii diye bağırdığı anda da gözyaşlarını tutamayabilir.

seviyoruz reyiz

iyi transfer. hayırlı olsun

drogba gittiğine göre

Balotelli'nin yolu bizimle kesişebilir belki de...Melo yol yapmaya başlamış :)

Gittiği tüm takımlarda huzuru bulamadı. Bize gelmesi gayet ihtimal dahilinde. Gelirse de gitmez. Çünkü biz Galatasaray'ız.

ben italyada tek faşist taraftar lazioyu sanıyordum.

napolide faşistmiş demek.

Irkçılıkla bir ilgisi yok anladığım kadarı ile olayın yav. Öyle bir şey yazmıyor yani haberde. Bir hareket yapmıştır vs bilemeyiz.

Üzüldüm adama ya.. Psikolojisi epey bozulmustur reisin..

Gel bize Balo.

Geri
Üst Alt