# İsmail Çipe

Yahu Muslera yemiyor mu sanki ? bu sene şampiyon olursak Muslera 'nın ne denli katkısı olacak ki İsmail yüzünden şampiyonluk gitti denilecek ?

Muslera 3.75 mil.€ alıyorken İsmail Çipe 12 bin € alıyor 313 katı maaş alıyor şaka bir yana ve bu sene hazırlık kampından beri performanslarını ortaya koyarsak İsmail bana daha çok güven veriyor
uruguaylının fanları pusuda bekliyor reis berkay haklı

Yahu Muslera yemiyor mu sanki ? bu sene şampiyon olursak Muslera 'nın ne denli katkısı olacak ki İsmail yüzünden şampiyonluk gitti denilecek ?

Muslera 3.75 mil.€ alıyorken İsmail Çipe 12 bin € alıyor 313 katı maaş alıyor şaka bir yana ve bu sene hazırlık kampından beri performanslarını ortaya koyarsak İsmail bana daha çok güven veriyor
benden fazla nefret edemezsin uruguaylıdan
bu çocuk penaltı golü yese şampiyonluk maçına götüne teneke bağlarlar insan içine çıkarmazlar bi daha

Refleksleri iyi,oyunu çabuk başlatması iyi
Biraz tecrübeye ihtiyacı var o da oynatarak olur,imajmaker da lazım

20504105.jpg

Eray'ı andıran fiziki yapısından ötürü kötü kaleci zannedilen ama aslında hiç de fena olmayan yerli kalecimiz. 1-2 maç ligde de izlesek..
Eray sağolsun bütün yedek kalecilerimiz kovaymış gibi geliyor. Hele Cenk vardı bjkden gelen her maç içeri alıyordu istisnasız. İsmail duvar gibi.

Bir onceki sayfada yer alan degerli yorumumu tekrar etmek istiyorum avrupa ligindeki tum maclarda sahada olmali ve maasi artmali

Yan toplarda biraz tedirgin taffarel bunu halletmeli
Onun dışında fenerdeki harunu izleyen birisi bizim cipeyi de gea gibi gorur

Euro kuru bu durumdayken bir kaleciye bonuslarla 4 üzeri maaş vercek bir ekonomiye sahipmiyiz?

Kaleyi saglama almadan Muslerayi hicbir yere yollamamamiz lazim. Mondragondan sonra bu takim neler cekti hatirlarsiniz belki. Ufuk Ceylanlar falan gorduk biz.

Buna dur demek icin Musleraya okadar para bayilmak zorunda kaldık. Zaten adami aldigimizda dunyanin ilk 5 kalecilerinden biri olarak goruluyordu.

Ismail guzel kaleci. Ama Musleranin veliahti olabilecekmi, emin degilim.

Akhisar maçında ilk 11 oynasın Muslera'ya da ihtar çekilsin artık..

Oynamaması için bi sebep yok

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hatay maçıyla beraber kaleyi alıp bir daha bırakmamalı.

Benim ahir ömründe Galatasaray formasıyla gördüğüm en potansiyelli yerli kaleci. Aykut'un bize şampiyonluk kazandıran Feldkamplı dönemini de gördüm ama Aykut'un ileriki yıllarda patlayacağı daha o zamanlardan belliydi. Ufuk'la çıktığımız korku tüneli, Eray'la kabir azabına döndü. İsmail'le çok uzun süre sonra bir ışık doğdu, inşallah potansiyelinin karşılığını performansıyla da verir. Kendisinin şu an için aklımda kalan en nitelikli özelliği ayaklarının şimdiden Muslera'dan iyi olması. Çok çalıştığı belli, Allah da yüzüne bakar inşallah.

Akhisar maçında oynasa mı acaba? Muslera üst üste çok fazla maça çıkmış olacak. Dinlendirme için İsmail oynayabilir aslında.

Geri
Üst Alt