# İsmail Çipe

Ulan gülüyorum ya o fizikle o keli ezmen gerekirken kendi ellerinde kalemize attın golü.

Şampiyonluk kutlamasında özgür suriye ordusu adlı terörist grubun marşıyla sahaya çıkan adamın kaleciliğide bu kadar olur!

3. Ligde daha iyileri vardır eminim ama adamdaki şansa bak koskoca galatsarayda oynuyo

Karpuz bile yakalayamayacak adam Galatasaray gibi bir takımda hem de Avrupa maçında oynuyor şaka gibi.

Gidin kaleciden anlayan bir adam bulun 1 yıl boyunca 81 ili gezsin parası neyse verin. Bu nedir yav bu kulüpten yerli kaleci çıkmayacak mı kim bu adamlara onay veriyor.

Allah hepinize bu hayatta Galatasaray yedek kalecisi şansı versin (Aykut Erçetin, Eray, İsmail)

Bu adamların suçu yok bu Eray İşçan gibi adamlara Galatasaray forması veren teslim edenlerde suç.

En cok tuhafima giden sen nasil a takima kadar yukseldin top tutamayani gordum kendi kalesine atani da seninle gördük

Bi mallık yapacağı belliydi. Yani yıllardır para kazanıyosun şu takımdan bi kere işe yaraman gerekiyor sadece. İnsan biraz kendinden utanır gerçekten ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İdmanda bu adamı görmüyorlar mı Eraya da senelerce para saçtık. Bu adam kaleci değil bizim kaleci olmasını geçtim bu ne la.

Geri
Üst Alt