# İsmail Çipe

Bu adamın Hatay kupa maçına yavaşça kaleye paralel giden topu bacak arasından içeri alışını unutamıyorum ya, o gün bileti kesilmeliydi. Bugün ilk yarıda ofsayt olan golde mesela yaptığı kalecilik komedi üzerine gelen topu içeri aldı adam.

Bizim kalede bu varken maç kazanmamız imkansız. Yunus'un ilk golünü normal bir kaleci yemezdi. Bjansson'un gole girmiyorum bile. Marcao da kötü olunca sonuç kaçınılmaz oldu.

Adana demirin üçüncü kalecisi ve kocaelisporun üçüncü kalecisi isimlerini de yazayım iki üç maçlarını da izledim bu çocuktan 10 gömlek iyi kaleciler bedava scoutluk yapmış olayım 25 -75 bin euro falan bonservisleri
1- Vedat Karakuş 23 yaşında Adana demir spor
2- İsmet yumakogullari 26 yaşında kocaelispor
Gidin alın kaleye koyun.

Ilk ofsayt olan golu nasil yedi bilinmez, tam bir amator kaleci bu. Herif soluna sut cekiyor bu sag tarafa zipliyor, sanirsin ki penalti atisi da bir koseye ziplayim belki tutarim diyor.

Bu adamın özeti 2018-19 sezonudur o sezon son maç Sivas deplasmanında 1-3 öndeyken 5-3 maçı kaybettik daha süre olsa muhtemelen Sivas tarihi bir skora imza atacaktı aynı sezonda Hatayspor deplasmanına skor avantajı her şey elimizdeyken çizgide düz gelen topu içeri alıp Hatay'ı ortak yaptı kalan sürede az daha eleniyorduk o sezon da kupayı kazandık.

Büyük takımı geçtim Anadolu da dahi kalecilik yapamayacak adamı biz yedek kaleci olarak tutup Muslera sakatlığı sonrası sahaya sürüyoruz. Kadro planlaması diyoruz hiçbir planlama yok. Ataberk Dadakdeniz tüm yaz sezonu boştaydı son gün dahi alabilirdik ama almadık en azından bir B planımız olur denerdik bundan daha kötü kaleci olmayacağı kesindi.

İrfancan belki tutar belki tutmaz ama önyargılı arkadaşlara bu kaleci müstehak

Bir aralar Eray İşcan vardı. O da sırf kadroda altyapı oyuncusunun yer alması zorunluluğundan takımda tutuluyordu. Bununki de aynı iş işte.

Kaleye herhangi x bir kaleci koysan en az bunun kadar oynar zaten. Ben yarım sene her gün kalecilik çalışayım bundan iyi kaleci olurum 1,83m boyumla.

Fatih de rezil bir kaleci ama Ismail'in gerisinde kalacak kadar da kötü değil. Onu takıma aldıran da FT yalnız..

Eray avareli bitti bu başladı. Ulan 15 yıldır eğitim alıyorsunuz altyapı da lan hiç mi kendinizi geliştiremediniz nedir ulan sizin derdiniz. 3. ligden bir tane rast gele kaleci al koy kaleye bundan iyi kalecilik yapar o kadar kötü kaleci yemin ederim

Kova

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adamin ne sucu var napsin ki beni koyma mi desin hadi bunu koymadi balaban da kovanin önde gideni Bu sefer ona sövecegiz Adam gibi kaleci alin artik su takima ya

diğer opsiyon fatih bize gelmeden 46 maçta 86 gol yemişti. nerde sepet varsa kaleci olarak GSde yer bulmuş

Geri
Üst Alt