# İsmail Çipe

Lisansını yırtın bunun. Bırak Galatasaray'ı mahalle takımında oynayamaz.

Diyecek birsey bulamiyorum. Bu herife kim güvendiyse onlar utansin

Bir takımın kalesinde İsmail ile maç kazanması imkansız gibi bişey

Amatör kümede bile kalecilik yaptırmazlar buna biz gittik 2. Kaleci yaptık şimdi de ilk 11 çıkıyor. Mükemmel planlama.

Ismail kornerlerde;

BlandWarmheartedEasteuropeanshepherd-size_restricted.gif

Yeni mi anladınız bunun futbolcu olmadığını. Olm bu adam halı sahada zor kalecilik yapar. Takım fatih dedenin çiftliği olduğu için bu Galatasaray as takımında kaleci şu an. Umarım önce terim kovulur sonra da sözleşme uzattığı vasat altı topçular.

Yeni mi anladınız bunun futbolcu olmadığını. Olm bu adam halı sahada zor kalecilik yapar. Takım fatih dedenin çiftliği olduğu için bu Galatasaray as takımında kaleci şu an. Umarım önce terim kovulur sonra da sözleşme uzattığı vasat altı topçular.

Yeni anlamadıkta diğerlerine sövmekten çipete sıra gelmiyordu

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Yillarca cok kötü yerli kalecimiz oldu ama bunun kadar kötüsü gelmedi

fatih hocam buna, eraya ona buna para yedirecegine kendi kaleye geçse daha iyi olurdu

Ya abi tekrar yazacağım bakın takımın kötü top oynamasını cartı curtu geçtim. Komedi lan bunun Galatasaray SK kalecisi olması :puhaha:olm bu adamla sözleşme uzatan terim efendi bunu neden nasıl yapar lan. Olm ne gibi bir kalecilik yeteneği var ne gibi bir şey gördü de İsmail çipe ile sözleşme uzatt. Oynanan oyunu saçma sapan şeyleri geçtim de bu adam bu takımda nasıl as kaleci ya. Gerçi sabriyle ben olsam sözleşme uzatırdım diyen biri terim efendi.

Geri
Üst Alt