# İsmail Çipe

Denizlinin kaleciyi transfer etsin hemen hocamız, transferler olmadığı için kazanamadık diyordur içinden...

Adamın suçu yok kapasitesi bu. Suç güvenip 2. kaleci yapanda.

2 gr gururun varsa devre arasında başka takıma gidersin kendin.

asirtma golünde müthis depar atip yetisen alpaslana yazik be o nasil kaleyi terketmedir?

Bu adamın özeti 2018-19 sezonudur o sezon son maç Sivas deplasmanında 1-3 öndeyken 5-3 maçı kaybettik daha süre olsa muhtemelen Sivas tarihi bir skora imza atacaktı aynı sezonda Hatayspor deplasmanına skor avantajı her şey elimizdeyken çizgide düz gelen topu içeri alıp Hatay'ı ortak yaptı kalan sürede az daha eleniyorduk o sezon da kupayı kazandık.

Büyük takımı geçtim Anadolu da dahi kalecilik yapamayacak adamı biz yedek kaleci olarak tutup Muslera sakatlığı sonrası sahaya sürüyoruz. Kadro planlaması diyoruz hiçbir planlama yok. Ataberk Dadakdeniz tüm yaz sezonu boştaydı son gün dahi alabilirdik ama almadık en azından bir B planımız olur denerdik bundan daha kötü kaleci olmayacağı kesindi.
Antalya maçından sonra böyle olacağı bariz belliydi Antalyaspor'un becereksizliği yüzünden 3 puan aldığımızı bir kez daha görmüş olduk. Sene başında son gün Ataberk Dadakdeniz'i almış olsan belki de bu kadar kötü durumda olmayacaktın bu adamla bir de sözleşme uzatıldı düşünebiliyor musunuz ne yapmışta sözleşmesi uzatılıyor

Fatih Terim: "İsmail, Fatih'e göre genç bir kalecimiz. 2 sene Kayseri'de tecrübelendiği için onu kaleye koyduk. Golleri atsaydık Çipe konuşulmayacaktı. Hataları var mı? Evet. Onun çözümünü biz buluruz."

Küçük oğlu olan varsa aranızda zaman kaybetmeyin elinizden ne geliyorsa yapın ve Galatasaray'a kaleci olarak sokmaya çalışın.

Ha bu arada eskiden Aykut Erçetin ve Orkun Uşak ile dalga geçerdik de ama ikisi de hem bu sakallı sırık'tan hem de Eray İşcan denen patates çuvalından takriben en az 10-15 kat daha iyi kalecilerdi.

sana süper kahraman demiştik ağabey yakıştı mı sana bu performans hiç

Kariyeri boyunca 68 maca cikan ve kalesinde 114 gol goren kaleci, bu maclarin sadece 16'sinda kalesini gole kapayabilmistir. Koskoca Galatasaray'in kalesini bu arkadasa emanet edenler utansin.

1640735454949.png

Her geleni içeri alıyor maç penaltılara gidince anlamıştım elenecegimizi çünkü İsmail in top tutacağına inanmadım yaniltmadi beni 10 senedir muslera kalede hiç mi yaşanacağı düşünülemez arkasına genç yetenekli bir kaleci koyacaksın Muslerayı da tehtit edecek hatta formsuz sa bu sezon gibi kesecek kaleci elendigimiz takım ptt de de küme düşüyor

Fatih Terim: "İsmail, Fatih'e göre genç bir kalecimiz. 2 sene Kayseri'de tecrübelendiği için onu kaleye koyduk. Golleri atsaydık Çipe konuşulmayacaktı. Hataları var mı? Evet. Onun çözümünü biz buluruz."

ne tecrübesi kazanmış acaba 2 sezonda kulübeden çıkamadı. 3. kaleci durumuna düştü, bunun sayesinde kayseri 18 yasındaki kaleci çocuğu avrupaya sattı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt