# İsmail Çipe

Bu kalastan evvel kaleci antrenörünü, alt yapıdaki kaleci eğitmenlerinin tamamını kovsunlar. Değil süper ligde, 2.Lig de dahi bunun gibi vasıfsızı yok.

Antalya maçından sonra böyle olacağı bariz belliydi Antalyaspor'un becereksizliği yüzünden 3 puan aldığımızı bir kez daha görmüş olduk. Sene başında son gün Ataberk Dadakdeniz'i almış olsan belki de bu kadar kötü durumda olmayacaktın bu adamla bir de sözleşme uzatıldı düşünebiliyor musunuz ne yapmışta sözleşmesi uzatılıyor
Fedailerin her zaman klübümüzde yeri var.

elmas ın bu twitleri silmemesi veya hesabı kapatmaması çok tuhaf ya. kötü skor geldikçe her duruma uyan twiti çıkıyor adamın. bu yapmak istedikleri projeye aykırı şeyler değil ama absurd şeyler çıkıyor. :D

Hani kötü kaleciye kova derler ya, bu kova bile degil. Yerine kovayi koysaydik belki bi penalti kurtarirdi.

İhaleyi İsmail'e bırakmak kolay olanı. Dünden itibaren seni oynatanı da kadroda tutanı da istemiyorum bu kulüpte. Bu nedir yav. İsmail'den iyi binlerce kaleci çıkarırsın abi altyapıdan. Bu nasıl bir liyakatsizliktir?

Nigdespora gönderin bu melunu.

Eskiler bilir, dünk mac bana yillar önce hayrettinli dönemdeki Genclerbirligi Kupa macini hatirlatti.

Penaltılarla 18-17 bitti. 17 penaltılardan hiç birini kurtaramadım. Maç sonrası Fatih Terim’in yanına gittim ve ‘Kendimden utanıyorum... 17 penaltıdan birini bile kurtaramayan bir kaleci G.Saray’ın kalesini korumayı hak etmiyor. Ayrılıyorum’ dedim. O dönemin başında 10 milyar liraya sözleşmeyi uzatmıştım. Fatih Hoca sadece dinledi beni. Beş kuruş para almadan bıraktım. Bu olaydan dolayı çok üzgünüm. G.Saray forması altında her başarıyı yakaladım. 11 sene G.Saray formasını gururla giydim. G.Saray’a veda etmem daha iyi olmalıydı. O gün daha iyi konsantre olmalıydım. Daha önce 7-8 penaltı kurtarmıştım.

Ayni hareketi senden bekliyorum Cipe efendi

Eğer utanmadan Giresun, Hatay maçlarına da İsmail Çipe ile çıkarsak Fatih Terim ve beraberindeki teknik ekibe 1, Burak Elmas ve yönetimine 2 diye başlarım

Yemin ediyorum Galatasaray ı bu hale getiren kim olursa olsun yatacak yeri yok isterse Fatih Terim olsun isterse Burak Elmas, inşallah tez zamanda yaptıklarınızın hesabını verirsiniz

Her şeyi geçtim bu patates çuvalını genç sanan dolu insan var.

Ocak'ta 27 yaşına girecek öküz kadar herif işte. Sırf altyapıdan çıkma olduğu için kontrat uzattırana da selamlar olsun.

Bir insanı sevmeyince her şeyi batarya.
Birisi şuna cidden o sakalın yakışmadığını da söylesin ya. Ya kessin ya şekil versin, güzel bir şey yapsın illa sakal bırakacaksa.

Penaltilara gidilince bu denyo 1 penalti bile kurtaramiyacagindan emindim. Orda kayipettigimizi herkes biliyordu zaten.
Yazik yav gercekten soyle olaya bakilinca 26 yasinda bir denyo bilmem hangi genclerin hakkini yiyor.

Bunun kadroda olmasının sorumlusu kim ?
FT dimi ?
Gidin aç karnınızı başka yerde doyurun.
Bu kadar da adam kayırma olmaz.
4. ligte takımım olsa bile kaleyi teslim etmem, gelmiş bize kaleci olmuş.

Bu evlatlar seni bitirdi hoca.
Hiç birisinin sana faydası yok, bu evlat sevgisi senin sonun olacak.

Sabri kadar evlatlık yapmadılar sana, enayi yerine koyuyorlar seni.
Kontratı kapan yatışa geçiyor.

Bırak artık bu işleri.

Gscimbom mobil

Zaten olan olmuş, Jankat'ı rotasyona dahil edelim artık.Bundan daha kötü ne olabilir?
Batuhan Şen'i de çağıralım ikisi idare etsin işte.
İsmaili de Niğde'de yollayın

Sen kaleci değilsin o ayrı mevzu da, bu adamla sözleşme uzatmak ne bay terim?

Geri
Üst Alt