# İsmail Çipe

En basit pozisyonda bile terse yatmalarından bıktım artık.

Defol git bu takımdan!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ismail, bir kalecinin görevi köşeye uçarken, agar cekimde uçmak degil. Odun gibi saga sola düsüyorsun. Seni nasil,kim kaleci yapti...

anadolu takimlarin 5. kalecileri bile bundan iyi

bu adamı bir kez daha kalede görürsem değil guardiola'nın sağ kolu, guardiola olsa yine istifa derim

3-5 günde bu çuvalın ve diğer kalecilerin ne olduğunu anlamamıştır diye ilk maçı es geçtim

3 tane hatalı gol yer mi bir insan ya Allah cezasını versin böyle işin ya

Ulan insanda biraz şeref onur haysiyet olsa ben bu parayı bu formayı hak etmiyorum dersin bırakırsın. Lan yazıklar olsun sana. Seni bu takima alana da....

bunun tazminatı filan da çok değildir, bugün kovalım da çalışmayının kuruş kazanamayacağı iyice anlaşılsın. sırf ahlak diye falcao'nun bile 3 milyonunu ispanya'ya havale ediyoruz, bu saatten sonra bu herifin florya'da aldığı her nefes safi zarar.

Su 4. golde yaptığını genç seçmelerde yapsa direkt kapı dışarı ederler biz buna güvenip kadro yapıyoruz. Nasilsa muslera var yedek kaleciden ne olacak diyip el öpenlerini beslersen boyle olur. Bravo bay fatih.

Lunaparklarda fuarlarda falan olur ya hani 3 gol atana 1 marlboro ya da sigara falan verirler.Orada bile kaleye koymazlar bu herifi.Batirir buna isvereni.sut ceken herkes goturur sigaraları bu herif sayesinde.Felc gecirmis de fizyoterapist esliginde yurumeye calisan insanlar gibi duruyo kalede.Yetenek yoksunu herif.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt