İsmail Kartal: "Benim kafamda hafif bir şişlik var"

Ulan sahtekar canlı canlı yardımcı hakeme koluma geldi dedin ya maçı izleyen herkea gördü şimdi çıkıp başımda şişlik var diyorsun.

Yanlışa yanlışla mı cevap verilsin. Adalet her yerde lazım
ya ne yanlısı oluyor

sen taraftarı tahrik edıp olta işareti yapıyosun tek adam sahaya gırıyor üstüne kosup adamı 3 4 kisi dövüyorsunuz sonra tribünlerden iniyor mıllet

ankaragücü macımız bundan daha gergin gecmıstı

İsmail Kartal: "Sahaya bu kadar madde atılması sebebiyle oyunumuz etkilendi. Bana da maddeler isabet etti. Biz provoke etmedik. Sahaya atılan şişeleri toplayarak futbola hizmet etmeye çalıştık. Maçı kazanmayı bildik."

Bunlar şampiyonluğun gittiğini anladı da sezonu iptal ettirmeye oynuyorlar sanki. Bu kadar sinir uçlarıyla oynanmaz.

Ligin en iyi numara yapan Müslüman hocası olabilir misin acaba? Omzuna geliyor yav atılan şey

Şenol Güneş vol2

Sırtına temas edilince kafası şişiyor. Enteresan özellik.

Evvela 7 nisanda gereken muameleyi göreceksin sefil herif, sene sonu da avuçlarınıza kafasını takdim edeceğiz

İsmail Kartal: "Benim kafamda hafif bir şişlik var. Bazıları gibi numara yapmıyorum."
kolunu tutuyordn ya lan o buz ensene konduğunda dingo...

bide onca olay olmuş numara yapmıyorumlar falan filan

kararktersizlik ilkelerinde bu adamların yemin edeirm.

erkek gibi oynadın mı ismail

Başka bir şeyler daha geldiyse eyvallah geçmiş olsun da o kafasına buz koydukları görüntüde koluna çakmak geldi işte abi ne ne gerek var böyle şeylere ya:asd:

İsmail Kartal: "Sahaya bu kadar madde atılması sebebiyle oyunumuz etkilendi. Bana da maddeler isabet etti. Biz provoke etmedik. Sahaya atılan şişeleri toplayarak futbola hizmet etmeye çalıştık. Maçı kazanmayı bildik."
siseleri geri dönüsüme götürecek bu ismail ayık olsun tsliler

Geri
Üst Alt