İsmail Kartal: "Dün sabahtan akşama kadar Lyon'u iyi inceledik"

Bro dün sabahtan akşama kadar ekibinle Lyon incelediysen oyunculara taktiği nasıl anlattın yaw. Mail mi gönderdin

Böyle topçulara çocuk falan diyerek kendini bir zik sanıyor, çok garip bir herif.
kendine de çocuk diyor

1786981253572.webp

İşin en vahim tarafı da fenerin başındaki en vasıfsız hoca bu dersin ama ne zaman fenere gelse en zorlandığımız adam da bu oldu.

Analizini de geçtim, ligin daha ilk maçından ön eleme için rotasyona gidip de kendi sahanda nasıl bu kadar temposuz oynayabiliyor, avantajı eline alamıyorsun anlamak mümkün değil. Ah Dursun Özbek ah. Adam gibi 3 transfer ile eksikleri kapatsan momentumu arkamıza almış yolumuza devam edecektik. Ben yine şampiyon olacağımıza inanıyorum ama bu kadar sinir harbi yaşamazdık en azından.

kendini sürekli ispat etmeye çalışan biri. demek ki kimse bunu iplemiyor, o da sürekli "ben yaptım" "ben dedim" triplerine giriyor. oğlu falan bile utanıyordur bundan muhtemelen.

taraftarın iki hırlamasıyla talisca'yı oyundan alıp oyunu lyon'a vermesi akılda kalıcı oldu. bu herif en son ne zaman ''teknik'' direktörlük yapmıştır bilmiyom. tek bildiği orta sahada yan pas yapabilecek 3 adam bulup göt zoruyla maç kazanmaya çalışmak.

dil bilmemek teknik direktörler için büyük kayıp ,tercumanla oyuncuyla saglık iletisimde kuramazsın saygını bile etkiler.

Geri
Üst Alt