İsmail Kartal: "Haftaya bütün taraftarlar şampiyonluk maçımıza gelsinler!"

Hic istemem böyle bir stres yasamayi ama fener kendi macini 3:0 öndeykene biz 1:0 geride olurken onlar sampiyonluk kutlamayi baslarken 90+5 de penalti kazanip maci 1:1 bitirsek resmen cöküs olur fenerliler icin.

daha iki hafta önce götünden nefes alan adama böyle imkan verirsen tabii konuşur

Okan hocanın yerinde olsam duvarları yumruklardım devre arasında üç oyuncuyu çıkartırdım direk gerekirse gençleri sokardım derbi tamamen psikolojik savaş ve fiziksel mücadeledir oyuncu kalitesinin belirleyici olduğu fb -gs derbisi çok azdır

Adamları tabuttan çıkardık resmen lanet olsun

7c352e0c-e150-442c-8839-0b4aa544aee2.jpeg

Okan hocanın tırnağı olamaz boş boş konuşmayın

Zamanında Hamza'ya laf ederdik salak salak konuşuyor diye ama Hamza bundan 10 gömlek daha iyi bir TD ve minimum 40 kat daha karakterli bir insan.

şimdi bunlar için de bir açmaz olacak. bizi yenmişler yok gerçek şampiyon biziz diye velveleye vermişler ortalığı. haftaya inşallah şampiyon olursak bunu gönderseler dert göndermeseler dert. bence kalacak fb nin başında seneye oyuncular içinde gruplaşmalar baya eğlenceli olacak.

bu konuları cidden konya maçı bitene kadar kitleyelim.

fenerbahçe kelimesi - ilgili konusu - ilgili demeci görmek istemiyorum istediğimiz sonuç gelene kadar..

konuyu kilit yapalım haftaya götlerinde patlayınca burada buluşalım

daha iki hafta önce götünden nefes alan adama böyle imkan verirsen tabii konuşur

Okan hocanın yerinde olsam duvarları yumruklardım devre arasında üç oyuncuyu çıkartırdım direk gerekirse gençleri sokardım derbi tamamen psikolojik savaş ve fiziksel mücadeledir oyuncu kalitesinin belirleyici olduğu fb -gs derbisi çok azdır

Adamları tabuttan çıkardık resmen lanet olsun

Ekli dosyayı görüntüle 244290
Takımı iyi hazırlayamamış olduğu belli. Fiziksel mücadele gereken önemli 2 maç sprag ve fb maçlarında takım o direnci koyamadı rakibine demekki bu konuda bir eksik var.

Maç sonunda çıkıp ağlamasını akabinde de sözleşme feshi haberlerini keyifle takip edeceğim.

Cevap yazmak istediğiniz konu 26 Mayıs Pazar saat 21:00'a kadar kitlenmiştir.

Geri
Üst Alt