İsmail Kartal: "Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum demiştim"

Recep Buruk

❤️💛
Yönetici
Süper Moderatör
F_4W1AoXkAE-Y0W.webp

İsmail Kartal:

"Bugüne kadar sezon başından bu yana bizim birçok pozisyonumuz var. Hiçbiriyle ilgili konuşmadım. Bu akşam da konuşmak istemiyorum. Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum demiştim. Çok fazla yorum yapmama gerek yok."

"Fred ve Djiku'nun tedavisi devam ediyor. Serdar Aziz, Mert Hakan, Miha Zajc'ın tedavisi devam ediyor. Sağlık ekibiyle planlama yapıyoruz. Ne zaman %100 dönecekler? Bunu konuşmak için erken. Sağlık ekibi karar veriyor. Sağlık ekibimiz şu ana kadar işini iyi yaptı."

"Bu kadar eksiğe ve aksiliklere rağmen hem Süper Lig'de hem de Konferans Ligi'nde lideriz."

Sahte hacı seni. Yarım hacı, hacı bile tam yapmadan döndü sahte Müslüman.

5-0 lik Pendik macindan sonra bile ağladın lan ne anlatiyon

Kağıttan mı yine okudu bu şeref yoksunu?

Hacca giden adam dindardir. Dinde yalancılık yoktur. Yalana bulaşana, pisliğe bulasana hizmet etmek yoktur. Eyyy Hacı İsmail Kartal. Sen hacca gidip şeytan tasladiginda bazı şeytanların sofrasına oturmayacagininda sözünü verdinmi yaradana.. Hacı İsmail Allah kabul eylesin...
O herseyi görendir bilendir

Her hafta benim lehime 10 tane hata yapılsa ben de hakemler hakkında konuşmam.

Bir yavşak hatırlıyorum 5-0’lık maçta penaltım verilmedi diye ağlayan.

Hacca giden adam dindardir. Dinde yalancılık yoktur. Yalana bulaşana, pisliğe bulasana hizmet etmek yoktur. Eyyy Hacı İsmail Kartal. Sen hacca gidip şeytan tasladiginda bazı şeytanların sofrasına oturmayacagininda sözünü verdinmi yaradana.. Hacı İsmail Allah kabul eylesin...
O herseyi görendir bilendir
hocam haccı yarım bırakıp gelen adam nedir

Açın asporu tetikçi bir tip “net penaltı” diyemiyor ya :) şaka gibi böyle leş bir camia bunlar. Abartmaya gerek yok diyor hatta

Geri
Üst Alt