İsmail Kartal: "İki takım da çıktık delikanlıca, erkek gibi top oynadık"

G*t olmak için harika demeçler veriyor yav. Ben sinirlenmiyorum şahsen. Gülüyorum sadece bu tipitipe :D
Dikkat ediyormusunuz iç saha maçlarında bile nasıl gergin gözlerinden kan akıyor, taraftardan çok korkuyor iç sahada 1 kere yuhalasalar aglayacagina eminim ama işte o fırsatı vermiyorlar

İsmail Kartal: "İki takım da erkek gibi mücadele etti. Kimse zemin kötü diye bahaneye sığınmadı."

yine cikip basin toplantisinda bize gonderme yapiyor ulen Ismail kendini iyice birsey sandin sen.

fb her şeyi ile bu ülkenin çirkin tarafını temsil ediyor:
- açık şekilde ve tasdikli şikeden sonra üste çıkma.
- cinsiyetçi ve kültürsüz td
- param var istediğimi yaparım havasında bir başkan bozuntusu
- bunlara inanan koyun sürüsü gibi taraftar

Ve daha nicesi

Dikkat ediyormusunuz iç saha maçlarında bile nasıl gergin gözlerinden kan akıyor, taraftardan çok korkuyor iç sahada 1 kere yuhalasalar aglayacagina eminim ama işte o fırsatı vermiyorlar
Bu çapsızın deplasmanda 13 maçta 12 galibiyet 1 beraberlik alması Aykut'un 17/17 yapması gibi bir şey. Futbolla açıklanacak şey değil. Araştıracak kimse olmadığı için ilahi adaletin tecelli edeceği günü bekliyoruz.

fitne fesat karıştırmak, şike yapmak müslümanlığa dahil mi ismail?

Keşke sen de bize karşı erkek gibi oynasaydın

Yine birileri tarafından kurtuldu kovulmaktan.

İsmail Kartal: "İki takım da erkek gibi mücadele etti. Kimse zemin kötü diye bahaneye sığınmadı."

yine cikip basin toplantisinda bize gonderme yapiyor ulen Ismail kendini iyice birsey sandin sen.
maç öncesindeki demeç "bakalım oynatacaklar mı , heryer bataklık su ..." deyip şimdi erkek kesildi.

berabre bitseydi görürdüm cik cik ick TFF - Saha - Zemin - Bataklık diye kekelicekti.

Yine birileri tarafından kurtuldu kovulmaktan.
hiç bir şeyden kurtulmadı - şampiyon olduğumuzda biz , zaten otomatikman kovulacak.

tamamen kulübede biri görünsün diye duruyor orda. TD lik yaptığı için değil.

hatay, rize, kasımpaşa, sivas'ı falan yenip artistlik yapıyor yahu :). rüsva.

haftaya da kasımpaşa maçında veteran oyuncularınıza moral gecesi düzenlersiniz.

sen önce içeride gerçekten oynayan anadolu takımlarını yen. bedava penaltılar olmasa şimdiye fark 10 puan olmuştu.

her röportajında gözü dudağı ayrı oynuyor. yanakları falan titriyor.

şampiyon olma ihtimali 0.

Karısı bu ibibiği evde hergün sert ol, erkek ol diye uyarıyordur kesin. Kılıbık ibiş!

Geri
Üst Alt