İsmail Kartal: "Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin"

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
1703443180673.webp

- İsmail Kartal: "Sonuçta bugün kendi evimizde kazanmak için mücadele ettik. Tüm planımız kazanmak üzerineydi. İlk devre daha ofansif oyuncuyla erken bir gol atıp maçı lehimize çevirmeyi planladık. İlk devre baktık ki Galatasaray'ın orta alanda etkinliğini gördük. İkinci yarı oraya İsmail'i aldık ve dinamizm kattık. Önde baskı yaptık, kazandığımız toplarla rakibi oynatmadık. Üçüncü bölgeye geçişlerle gol bulmayı hedefledik. Rakibe daha yakın oynadık. Topu birazcık daha oynamaya çalıştık, topun bizde kalmasını sağladık. Kanatlardan iyi ataklar geliştirdik. Birkaç pozisyon vardı. Gol olabilecek pozisyonlar vardı. Doğru tercihler yapamadık. Çok iyi mücadele ettik. İki takım da bugün iyi mücadele etti. Kazanamadık. Kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Sonuçta lideriz."

Son düzenleme:
Okan hocaya teşekkür et "hocam valla sağol gelmedin o kadar üstümüze , kovulurdum valla" diyerek

Kendi sahamdaki macta boyle rezil oynayip berabere bitecek hoca cikip bunu dicek o hocayi yaka paca kovarim

Okan gecen sene ki cesurlugunda olsaydı bu 1 puani ruyanda gorurdun ezik herif

Demiştim demeyi sevmem ama demiştim daha ilk yari biter bitmez. Amaçları 1-0 yatıp bizi kizdirip kart aldırıp maçı bitirtmekti. B planı olmayan bir hoca olduğu için oyun kitlenip durdu. Okan hoca da hacı iso da korkak futbolu seçti. Normalde ne dzeko ne icardi 60tan sonra sahada kalmamaliydi

Bu zihniyet şampiyon falan olamaz. Bunu deplasman takımı söylese belki hak verirsin. Sahanda %60-70'le topu rakibe bırakıp tek kontra yakalayamamışsın. Bir tane net pozisyonun yok. Uzaktan bir iki şut var onlar da Muslera'nın kontrolünde aut. Utanç vesikası bir TD.

bu herifi kovdurmak bizim elimizde ama nedense fırsatları hep geri ceviriyoruz

bu,oyun oynatamadıgı icin çaresizlkten sacmalıyor

Geri
Üst Alt