İsmail Kartal "Maç Bizim Hakkımızdı"

Günün oskarı; "Dk 44 pozisyonuna penaltı diyen" Rıdvan'a gelsin.

[FBV]681955161911340[/FBV]

Bence de Fener'in hakkıydı maç, Prandelli'yi acil kovmak lazım ligi kaybetmeden. Kadromuz Fener'den daha iyi bence, düzgün bir hoca gerek sadece.

"Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal:Galatasaray deplasmanın da haddimizi bilerek oynadık." Bu sözü söyledikten sonra bana kimse ezeli ebedi rekabet safsatasını savunmasın, zira bu sözden sonra rekabet bitmiştir.

Valla adam haklı olmasına haklı ama, yıllar yılı buna benzer o kadar çok maç kaybettik ki bunlara. Bugün resmen içimin yağları eridi. Bir kere de onlar bulduklarını kaçırsın da biz 1 tane pozisyon bulup kazanalım derdim, neredeyse pozisyon bile olmadan attık golü. Biz kendi eleştirimizi zaten yaparız ama böyle bir maç kazanmayı hep istemişimdir fenere karşı.

Dua et hocamız ve çoğu oyuncumuz beceriksiz,yeteneksiz ve vasıfsız yoksa tarihi fark yemiştiniz

attıgın gol bile şaibe, top net olarak dısarı cıkmıs. kötü oynadık ama koduk mu ? evet

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dogru soylemis.Emenike'yi alarak ekmegimize yag surdu

Bi git sen kadrondaki katilleri temizle konusmadan önce.

Ismail Kartal hakli, Sneijder´in kalitesi ve benim yaptigim büyü olmasaydi bugün bir facia ile bitebilirdi...

ilk yari icin sadece yorum yaptiysa ... 2ci yarida yokmuydu arenada ?!
mac 90 dk.
ama macin haki beraberlikdi bencede objektiv yorumlarsak.

Adem Potter mi oldun şimdi? ;)

Bilmem, mactan önce bir kizil dereli büyüsü yapmayi denedim, tutmus olabilir. Kalemize yaklasan oyuncularin gözleri körelsin derken, maalesef birde hakemleri körertmisiz. Tecrübesizlik iste, olur böyle sey.

yeahifigured-youareright-ideletedmycomment_e020e41a88af593cf27ba11a9fee8c3f-kopya.gif

Geri
Üst Alt