İsmail Kartal, Okan Buruk’u Kıskandığını İtiraf Etti

Başkanın bile sana saygı duymuyo imza attırırken 1 takım elbisesi bile giymedi ki diğer teknik direktörlerde hep takım elbiseli 1 şekilde vardı diye kalmış aklımda.En azından Jorge Jesus hocaya imza attırırken takım elbiseliydi :D 1 de yaptıklarını tebrik etsinler diye beklediğini söylersen daha da çok tepki çekersin yav :D

Hımmmm
09836eccf5b8af99a3d41193f59301c9.jpg

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

gecen sene de ferdi ve osayi bek oynamadi mi la?

benim kafa mi gidik sabah sabah anlamadim ki

biz mi yanlis biliyoruz yoksa?

harbi salak lan bu adam beyin yaşı 7 filan, triplere bak,

Allah'ım ya kimlerle rekabet ediyoruz? Coğrafya kaderdir sözü resmen gerçek bir önerme.

Kizma amcasi daha cok cahil Is ma il!!

Ismail sen kocaman bir çılgınsın

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Başkanın bile sana saygı duymuyo imza attırırken 1 takım elbisesi bile giymedi ki diğer teknik direktörlerde hep takım elbiseli 1 şekilde vardı diye kalmış aklımda.En azından Jorge Jesus hocaya imza attırırken takım elbiseliydi :D 1 de yaptıklarını tebrik etsinler diye beklediğini söylersen daha da çok tepki çekersin yav :D
İsmail kartalın ruh hali

Serdar Dursun'u 10 numara oynatan benim

Bu müthiş taktik için tebrikler :asd:

10 numara kimlere kaldı, bide övgü bekliyor. Kb hocam alay etcez.

Çıktığı Avrupa mücadelesinde en güçlü rakibinden 6 tane yiyen(onu da acıdılar da bıraktılar) adam beni övün diyor :asd:

8 maçı da alıp şampiyon oalcağız demiş bi de. ligden çekiliyordunuz bro?

Tamam. Sensin.

İsmail Kartal: "Avrupa'nın çok önemli kulüpleri bize Oosterwolde'yi soruyor. Biz onu aldık stoper oynattık. Kimse bunlardan bahsetmiyor. Başkası yapınca yere göre sığdıramıyorlar. 'Vay onu oradan aldı, oraya koydu' diyorlar. Benim yaptıklarım neden konuşulmuyor? Ferdi'yi sol bek yapan benim, Osayi'yi sağ bek yapan benim, Serdar Dursun'u 10 numara oynatan benim. Niye kimse bunları konuşmuyor, dertleri başka." (Haber Global)
Alev alev yanıyor iso 😂😂😂

Geri
Üst Alt