İsmail Kartal, Okan Buruk’u Kıskandığını İtiraf Etti

Yaptım dediği şeyleri başkasının yapması bir yana, Okan Buruk'un GS öncesi dahi gerçekleştirdiği bir çok başarı varken ilk senesinde temkinli yaklaşıldı, sorgulandı. Daha yeni yeni taraftarın güvenini kazandı ve medyada hakkı verilmeye başlandı.

Kenarda titreyen, konuşmayı bilmeyen, geçmişi olmayan, geleceği de olmayan bir t.direktörsün. Az çok takip eden herkes biliyor ki senin etkin hakemlerin fbye etkisinin yanında karınca kadar bile değil. Bunu fbliler bile içten içe biliyor ki sana güvenmiyor.

Kendini övme ihtiyacından belli ki değersizlik hissini dibine kadar yaşıyorsun, vasıfsız olduğunu biliyorsun. Okan Buruk defalarca övüldü, bir kez çıkıp ''ben'' demeyip hep ekip başarısı diye sahiplendi bu övgüleri.

Lan ferdiyle osaiyi vitor bekte oynatmamış mıydı?

Osterwolde de daha önce stoper oynamış yazıyor adamın profilinde.

Ulan hem hacısın hem yalancısın :)

iso geçen sezonki 3-0 lık maçları anlat da dinleyek hele

İsmail Kartal: "Maç sonu koridorda Osayi Samuel'i duvara vurup bayılttılar. Yerden kalkamaz oldu o an."

bu adam haca mi gitmisti yav habire yalan konusuyor?

Çaycı İsmail işte. Ampır ampır konuşuyor sanki bir şey yapmış gibi. O kadar puanı kendi topladı sanıyor. Camiasından saygı bekliyor ama nafile.

Ya bir insanın şunu söyleyebilmesi için ciddi anlamda hasta ruhlu olması gerekir. 8-10 puan diyor yahu.

Hakemlerle götü kurtaracaksın, sürekli ortamı provoke edeceksin, oyuncuların öldürmeye teşebbüs edecek, sürekli kayırılacak, penaltı rekorları kıracaksın, rakibine üstünlük kuramayacaksın, rakibin istatistik rekorları kıracak, direkleri dövecek ve sen 8-10 puan önde olmalıydık diyeceksin. Ve objektiflik lafını ağzına alacaksın! Yürekten diliyorum sen ve senin gibilerin Allah belasını versin.

Şikeciler dışında (bir kaç istisna hariç) başında bulunduğu hiç bir takımda sezonu tamamlayamamış adamsın. Bir başarın kupan yok çıkmış Anadolu takımları ile kupalar kazanmış adamı kıskanıyorsun

Osayi Samuel'in bayıldığı yalan yaw

Bu adam bu konuşmaları ezberliyor. Yoksa böyle cümleler kuracak bir zekası yok

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durduk yerde bağırmaya başlaması çok komik ya.

fener - ismail ilişkisi tam tenecere kapak ya

TD diye adam orda duruyor "buyrun istediğiniz gibi manipülasyonda kullanın beni" diye dert etmiyor . kendiside havdan prim yapma peşinde cebi dolarken. oğlu falan "stajer".

ya hadi bi ya.

Geri
Üst Alt