Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.408
- 38.790
- 3.798
Kartal devam etmezse Montella, Sergen Yalçın, Aykut Kocaman, Volkan Demirel'den biri olur gibi geliyor bana. Montella favori.Selçuk inani alırlar mı acaba ne gülerim he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kartal devam etmezse Montella, Sergen Yalçın, Aykut Kocaman, Volkan Demirel'den biri olur gibi geliyor bana. Montella favori.Selçuk inani alırlar mı acaba ne gülerim he
İnşallah gelir de milli takımdaki gibi kerem'i 9 numara oynatırMontella'yı getirebilirler. Milli takımda bir beladan kurtulur.
fbnin fatih terimi yok.Şuradan bunları toparlayabilecek kimse yok , kadroları da çok kötü.Bana göre ilk sene sonuç olarak dünyanın en iyi hocası Conte'dir , şuan fb onu getirse bile sonuç alabilecek bir durumda değil mesela.O kadar kötü bir kadro ve o kadar kırılgan bir camia
biz şimdi kiminle dalga geçeceğizAh Arabım ah
biz şimdi kiminle dalga geçeceğiz
Keşke gitseler keremden forvet yaratmaya çalışır komedi izlerizMontellaya gitmezler inş
Vedat varken niye denesin yawKeşke gitseler keremden forvet yaratmaya çalışır komedi izleriz