Haber İsmail Kartal Önce İstifa Etti Sonra Geri Döndü!

fbnin fatih terimi yok.Şuradan bunları toparlayabilecek kimse yok , kadroları da çok kötü.Bana göre ilk sene sonuç olarak dünyanın en iyi hocası Conte'dir , şuan fb onu getirse bile sonuç alabilecek bir durumda değil mesela.O kadar kötü bir kadro ve o kadar kırılgan bir camia

Montella'yı getirebilirler. Milli takımda bir beladan kurtulur.

Zeki Murat Göle olmuş hocaları.

fbnin fatih terimi yok.Şuradan bunları toparlayabilecek kimse yok , kadroları da çok kötü.Bana göre ilk sene sonuç olarak dünyanın en iyi hocası Conte'dir , şuan fb onu getirse bile sonuç alabilecek bir durumda değil mesela.O kadar kötü bir kadro ve o kadar kırılgan bir camia

Şampiyonlar ligine kalmaları başlarına gelen en kötü şey oldu farkında değiller. Kadroları yaşlı ve alternatifsiz. Özellikle defansta fire verdiklerinde yedekleri yok.

ismail kartalı çok hafife almışım aziz yıldırım efsanesini bitirdi rezil kepaze etti valla helal olsun

sözünü geçirip gerektiginde sövemiyecegi birisi hoca olmaz,nutella bunları göze alıyorsa hacıosman hayır demez zaten

Kadroları neye göre kötü yav abartmayın. Dün orta sahaları gayet iyi oynadı, genduzi olmamasına rağmen. Muriç, greenwood da iyiydi. Asensio bilmem ne var daha.

biz şimdi kiminle dalga geçeceğiz
1789139348644.webp

Helal olsun bir duruş göstermiş en azından. Bunu beklemezdim. Geri döner diyordum. Aziz'in karizmayı da kestane yapıp boydan boya çizdiğini göz ardı etmeyelim. İlginç bir süreç.

Taraftarı olmadığım için dışarıdan izlemesi çok keyifli. Taraftarı olsam duvardan duvara vura vura kafamda yara olmayan yer kalmazdı.

Her şey bir yana da bu adama yapılanlar çok ayıp.
Sansar volkanlar falan dahil.
Hem üzüldüm hem insanlığımdan utandım

Geri
Üst Alt