- 21 Ocak 2010
- 73.016
- 51.431
- 5.003
Fenerbahçe : teknik direktörümüz İsmail Kartal’ın şişeye oturduğu yönünde yapılan haberler gerçek değildir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bos yapmayi keselimdarısı okan buruk için inşallah ders alırda istifa etmeyi bilir
Adam ilk defa doğru bir şey yaptı bence. Ben görevdeyken benim yerime birileriyle görüşseler ben de bırakırdım.Taraftardan deli gibi destek falan bekliyordu bence. O olmayınca bir affaladı. Bu hafta gitmese iki hafta sonra ipi kesilecek onu biliyor.
Aga bir sürü yabancı gelip gitti. Yaş haddinden maç sırasında Kulübe de uyuyan Aragones, alay konusu olan Lorant'lar.bu kadroya hangi yabancı gelirse gelsin ismail'den iyi yönetir. fener'in getirdiği yabancıların patlamasının nedeni kara para işine kulak kesilip fütursuzca komisyon yemeleri. hacım hiçbir şey değise hırsız olmadığı için bok gibi taktisyenliğine biraz elle tutulur kadrolar kurabiliyor. tabi arsenal gibi kadro da kursan herif içinden erzurum'dan 5 günde istifa eden ezikliğini atamıyor. aziz'in de en iyi zamanları hep yabancı tdlerle olmuştur zaten, bu herife niye yılana sarılır gibi sarıldı bimiyom. yetiştirdiği bebeden de gördüğümüz gibi adam olmadığı için ardına baka baka dönecektir ama aziz bunaklamasının da etkisiyle eline gelen iyi fırsatı tersiyle itiyor gibi görünmekte.
gerçek değil mi bu? eee ben bu ağbeye inanıp hocaya salladımHer yıl 5-0 6-0mı
Bunlar 0 çeksek avrupada -50 averajla sevinir
Aga bir sürü yabancı gelip gitti. Yaş haddinden maç sırasında Kulübe de uyuyan Aragones, alay konusu olan Lorant'lar.
En başarılı dediklerimize gelirsek o dönem yapılan yeni stadın gelir farklı ile arada mali uçurum olan kadrolarla 2 kere Daum şampiyon oldu. Aynı Daum yine üst düzey kadro ile 2006'da son hafta lider girdiği sezon da Denizli deplasmanında berabere kalarak verdi şampiyonluğu. Tuttu Daum'u tekrar getirdi. Bu sefer de aynısını son hafta evinde Trabzon ile berabere kalarak yaptı.
Benim gördüğüm sadece bir tek Zico var, 1 şampiyonluk dışında ŞL Çeyrek Final. Bunun dışında var mı bir yabancı göze çarpan ?
Yerliler ile de Mustafa Denizli, Aykut Kocaman ve Ersun Yanal 3 şampiyonluk kafa kafaya.
Burada herkes - hakli olarak - bayram etti bu gelinceİyi hoca gitmesi Gs için iyi olur
harbi buneAI ile kaloriferci muhabbetinin boku cikti ama hakikaten. Komikligi de gitti 2 sene once zaten.
Adama o acidan empati yapiyorum. Kalan her sey icin klasik fenerbahce dunyasi , ne diyelim
AI nin genel olarak video tarafında boku çıktı.AI ile kaloriferci muhabbetinin boku cikti ama hakikaten. Komikligi de gitti 2 sene once zaten.
Adama o acidan empati yapiyorum. Kalan her sey icin klasik fenerbahce dunyasi , ne diyelim