İsmail Kartal: “Tete transfer listemizde hiçbir zaman yoktu”

İzlerken ben utandım ya. Ismarlama soruya okuyarak cevap veriyor.

Ulan İsmail bunlar çok büyük rakam diyorsun adam listemiz de yok diyorsun. Yahu şartlarımıza uymadı desen anlarım.

Adamın tüm masraflarını yaptınız, yüzyılın çalımını iki kanat oyuncusunda yediniz hala haberin yokmuş gibi konuşuyorsun.

İsmail öngörülü adammış tete sorusu gelir diye önceden hazırlık yapmış ufak bir şeyler karalamış

“Tete transfer listemizde hiçbir zaman yoktu”​

cümlesinde yalan olan kısım Tete değil "transfer listesi" kısmıdır.

İsmail Hoca aslında naif bir adam, böyle şeylere isteyerek malzeme olmaz; zorlanması da o yüzden ama mecbur bırakılıyor işte. Kendisi adına üzüldüm ne yalan söyleyeyim...

İsmail Hoca aslında naif bir adam, böyle şeylere isteyerek malzeme olmaz; zorlanması da o yüzden ama mecbur bırakılıyor işte. Kendisi adına üzüldüm ne yalan söyleyeyim...

Ben üzülmüyorum. Mevki ve Rütbe karşılığında insanın kendinden taviz vermesi kadar üzücü bir şey yok. Ali Koç olmazsa bir daha Fenerbahçe gibi bir takıma teknik direktör olamayacağını bildiği için ayıya dayı demek zorunda kalıyor.

Ben üzülmüyorum. Mevki ve Rütbe karşılığında insanın kendinden taviz vermesi kadar üzücü bir şey yok. Ali Koç olmazsa bir daha Fenerbahçe gibi bir takıma teknik direktör olamayacağını bildiği için ayıya dayı demek zorunda kalıyor.
Bir TD için futbol doğrudan doğruya ihtiras işidir. Empati yapınca, olası iyi senaryoların gerçekleşmesi ümidiyle bu yola girmesini anlayabiliyorum, 60 ını devirmiş bir adam sonuçta ve kaybedeceği pek bir şey yok. Okan Hoca ve futbolcu ekibimizin kendisine güzel bir emeklilik uğurlaması yapacağını umuyorum!..

Yetmez zaha da ,gelirse tete de derbilerde 3 er gol atmalılar adam başı

Abi Galatasaray cephesinden bu transferle ilgili çalım diyen bir yönetici vs olmadı ki. Adamlar kendi kendine tribe girip önce resmi siteden açıklama yapıyor sonra hocasının eline kağıt verip okutuyor 😀 E sen bunları yapıyorsan durduk yere basbaya sağlam çalım yemişsin hatta götün yanmış bile diyebiliriz.

hahahah
ya emcük hoşaflaması herif , çalım attığımızı kendin kabul etmişsin sonrada ben zaten istemedim diyosun.

ben rakip istedi diye oyuncu aldırmam öyle çalım olmaz ( zaha-tete )
ama teteyi istemedik zahada kronik sakat
ama şimanski,mert müldür çalım

aynen arap,aynen :)
Adam kagittan okumus. Kendi dusunceleri degil, zorla okutmuslar :)

3-5 basit soruya bile özgür iradesiyle cevap veremeyen adamdan bir şey olmaz. Rezillik gerçekten :D

Geri
Üst Alt