İsmail Kartal Yine Ağladı: "Kendi evimizde oynayacakken deplasmana gideceğiz"

Bu herifin hala kovulmamasi ve kendisini Hoca zannetmesinin 1.sebebi biziz.
Biz naptık yav maç satanlar utansın alabileceğimiz maximum puanı aldık. Her tekmeyi yiyecekleri yerde ya forveti defans oynattılar ya hiç şans bulmamış adamla 3lü oynayıp bile isteye fark yediler.
En sonu da beşiktaş maçı işte.

Adam hem konuşuyor hemde ben konuşmayayım yönetim konuşsun diyor pes artık. Vasıfsızın önde gideni

Yalan algılarla medya kontrolü yapacak yönetim olmasın diyorum.

Hak yeme konusu o kadar kolay iş değil, geçen sene bunu yaptık bu sene de yaparız. Anlatmak istediğim medya açıklamalarıyla bu iş olmuyor.
Kapılar arkasında “höyt” diyor muyuzdur yani? Ya da diyecek miyiz? Şu anda abartısız en az 10 puan önde olmamız lazımdı. Şu ana kadar pek bir şey yapmadıl bence. Ama geçen sene de ilk yarı hakemlerle lige tutundular, sonradan mı ses ediyoruz napıyoruz bilmiyorum ama şu anki gidişat acayip canımı sıkıyor.

Kapılar arkasında “höyt” diyor muyuzdur yani? Ya da diyecek miyiz? Şu anda abartısız en az 10 puan önde olmamız lazımdı. Şu ana kadar pek bir şey yapmadıl bence. Ama geçen sene de ilk yarı hakemlerle lige tutundular, sonradan mı ses ediyoruz napıyoruz bilmiyorum ama şu anki gidişat acayip canımı sıkıyor.
Federasyon fenerden çok bizi sallıyor açıkçası ama şu ana kadar daha çok susuyoruz bir gerçek bu, temel sebep de konuştuğumuzda altı dolu olup değer verilmesi.

Platonik aşık gibi her hafta mektup yazarsak diğerleri gibi, kimse sallamaz. Beşiktaş mesela o kadar ters yaptı federasyona, sonuç?

Ya bunlar zaten kayseri deplasmanından gelmeyecekler miydi bizim maça? Derbi öncesi bizi karagümrük maçı vardı. Herşey aynı bizim sivasta puan kaybına çok bel bağlamışlar sanırım

Federasyon fenerden çok bizi sallıyor açıkçası ama şu ana kadar daha çok susuyoruz bir gerçek bu, temel sebep de konuştuğumuzda altı dolu olup değer verilmesi.

Platonik aşık gibi her hafta mektup yazarsak diğerleri gibi, kimse sallamaz. Beşiktaş mesela o kadar ters yaptı federasyona, sonuç?
Ya adminim kim takar bjkyi 😃 Adam parmak sallayıp gitti statlarında. Ben temcit pilavı gibi sürek aynı şeyi tekrar etmek istemiyorum ama inanılmaz derecede Ali Koç korkusu var TFF’de ve diğer kulüp başkamlarında. Bir çoğunun iş ilişkilerini bile düşündüğünden eminim. Buna bizim yönetimden kişiler bile dahil olabilir. Mesela şu anda yönetimimizde olmasa bile Altur Apo bile yıllardır Opet’ten alır yakıtı.

Ben zaten artık açıklama yapmaktan ziyade TFF ziyareti ve açık açık ayağınızı denk alın mesajı istiyorum net şekilde. Sahada da bunun ağırlığını görmek istiyorum. Fb Gümrük maçındaki penaltılar artık verilsin.

Ya adminim kim takar bjkyi 😃 Adam parmak sallayıp gitti statlarında. Ben temcit pilavı gibi sürek aynı şeyi tekrar etmek istemiyorum ama inanılmaz derecede Ali Koç korkusu var TFF’de ve diğer kulüp başkamlarında. Bir çoğunun iş ilişkilerini bile düşündüğünden eminim. Buna bizim yönetimden kişiler bile dahil olabilir. Mesela şu anda yönetimimizde olmasa bile Altur Apo bile yıllardır Opet’ten alır yakıtı.

Ben zaten artık açıklama yapmaktan ziyade TFF ziyareti ve açık açık ayağınızı denk alın mesajı istiyorum net şekilde. Sahada da bunun ağırlığını görmek istiyorum. Fb Gümrük maçındaki penaltılar artık verilsin.
Olur mu yahu, 2021de o tjk nasıl şampiyon oldu öyle düşün.

Fenerin TFF üzerinden kollandığını düşünmüyorum ama şu var, rakip başkanlar arası bozulsun diye ses etmiyorlar. Gümrük maçında Fenere tepki koyacağına bize laf attı herif yani öyle düşün.

Onun dışında TFF kasıtlı olarak hak yiyemez ama disiplin kurulları hakkında kesin konuşamam. Her şey bir yana medya ciddi güç, adamlar her maç sonu açıklama yapıyor kimse eleştirmiyor. Biri eleştirse anında kanalın reklamlarını kesiyorlar.

Olur mu yahu, 2021de o tjk nasıl şampiyon oldu öyle düşün.

Fenerin TFF üzerinden kollandığını düşünmüyorum ama şu var, rakip başkanlar arası bozulsun diye ses etmiyorlar. Gümrük maçında Fenere tepki koyacağına bize laf attı herif yani öyle düşün.

Onun dışında TFF kasıtlı olarak hak yiyemez ama disiplin kurulları hakkında kesin konuşamam. Her şey bir yana medya ciddi güç, adamlar her maç sonu açıklama yapıyor kimse eleştirmiyor. Biri eleştirse anında kanalın reklamlarını kesiyorlar.
Tjk şöyle şampiyon oldu. Sergen ve yönetimleri, her hafta istisnasız, Rosier'e verilmesi gereken 3 kırmızı kartın atlandığı, tjk lehine çoğu yanlış 9 penaltı verilen, rakibin 2 haksız kırmızı kart gördüğü maçlardan sonra dahi haklarının yenildiğini iddia edip hakemlere salladılar ki bir sonraki hafta aynı kıyak devam etsin.

Yalnız durum tam tersi olsaydı da biz ağlardık. İnkar etmeye gerek yok.
Ülkemizin futbol iklimi, herkesi paranoyak etti. En ufak bir şeyde hepimiz büyük resmi görenlerden oluyor, "oyun böyük gardaşım" moduna giriyoruz.

Şimdi fbliler arasında ankaragücü başkanının o yumruğu ligler ertelensin, gs deplasmana gidecekken evinde oynasın, fener de deplasmana gitsin diye attığına bile inananlar vardır.

bana da mesela maçlarımızı her hafta fenerbahçe'den önce oynuyor olmamız batıyor. oysa biraz da avrupa takvimiyle alakalı ama işte taraftar psikolojisi.

Bu at hirsizinin takimi ikinci yari dokulmeye baslar ama asil onemli olan 24 araliktaki mac onu kazanirlarsa iyice havaya girerler
Aksi skorda beraberlik dahil ikinci devre dokulup giderler

Halen caglar soyuncuyu almaya calisiyorlat ahanda buraya yaziyorum umarim iyi para bayilip alirlar cengiz gibi ellerinde patlat hic sevmedigim stoper

Bu karaktersiz başlığına yazdım meğer konusu varmış. Adam böyle kaotik ortamda deplasman hesabı yapacak kadar çiğ biri.

Yalnız durum tam tersi olsaydı da biz ağlardık. İnkar etmeye gerek yok.
Ülkemizin futbol iklimi, herkesi paranoyak etti. En ufak bir şeyde hepimiz büyük resmi görenlerden oluyor, "oyun böyük gardaşım" moduna giriyoruz.

Şimdi fbliler arasında ankaragücü başkanının o yumruğu ligler ertelensin, gs deplasmana gidecekken evinde oynasın, fener de deplasmana gitsin diye attığına bile inananlar vardır.

bana da mesela maçlarımızı her hafta fenerbahçe'den önce oynuyor olmamız batıyor. oysa biraz da avrupa takvimiyle alakalı ama işte taraftar psikolojisi.
Aglayacaksak biz şimdi ağlarız. Bu hafta hava fena değil. Kar yok buz yok henüz. 10 ocak'ta ne olur bilemeyiz. Burada bizim forumda birkaç üye bunu söyledi konu kapandı geçti. Yönetim olarak ağlayan olmadı.

Geri
Üst Alt