İsmail Kartal: "Yönetimimiz hakem hakkında bir açıklama yapar diye düşünüyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
UEFA Avrupa Konferans Ligi dönüşünde Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Corendon Alanyaspor'a konuk oldu. Mücadele Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Sarı lacivertlilerin golünü 43. dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Ligdeki üst üste 5. galibiyetini alan Fenerbahçe puanını 15 yaptı. Sarı Kanarya, 28 Eylül Perşembe günü ertelenen RAMS Başakşehir maçına çıkacak.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal galibiyeti beIN SPORTS'ta değerlendirdi.

"Rakibimizi iyi analiz ettik, kolay bir maç olmayacağını biliyorduk. Tüm planlarımız tuttu, kontrol bizdeydi. 2-0 ve 3-0 yapacağımız bir maçtı, gol olacak pozisyonlar vardı. Daha farklı galip gelebilirdik. Rakibe hiç pozisyon vermedik. İstatistiklerde iyiydik. Alanyaspor iyi takım, buradan 3 puan almak önemliydi. 12 galibiyet, 15 galibiyet biz buna bakmıyoruz! Rakiplerimizi iyi analiz edip, maçlardan galip ayrılmak istiyoruz."

Maçın son anlarında sinirlerine hakim olamayan İsmail Kartal neden sinirlendiğini açıkladı:

"Ben bugüne kadar çalıştığım tüm kulüplerde hakemler hakkında konuşmadım. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum ama bazı kararlar veriliyor... Nasıl oluyor? Bazı şeyler yaşanıyor. Çok fazla konuşmak istemiyorum. Bu konuyla ilgili yönetim bir açıklama yapar diye düşünüyorum."

"Maçtan önce söylediğim gibi rakibimizi iyi analiz ettik. Kolay maç olmayacağını biliyorduk ama bütün planlarımız tuttu. Maç boyunca kontrol bizdeydi. İstatistiklere baktım, hepsinde olağanüstü bir üstünlüğümüz var. Üç puanla devam ediyoruz."

geçen alanya maçında da hakemle aldıkları maçtan sonra aynısını yapmışlardı. bizimkiler ts maçında konuştu. dün de konuşmaları gerekirdi.

Bu nasıl bi yüzsüzlüktür vay arkadaş hakem dzekonun kırmızısını vermedi alanyanın son dakika penaltısını vermedi utanıp sessiz kalacaklarına yavuz hırsız misali üste çıkmaya çalışıyorlar bu sezonki taktikleri de bu herhalde ama Allah büyük her sezon gayri ahlaki işler yapıp yapıp sonra tokatı yiyorlar bu sezon da böyle olacak inş

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İkiyüzlülükte çığır açtılar. Vallahi yazık ayıptır ya hiç mi utanman yok be adam?

bu sezon her maç sonrası hakem üzerinden algı yaratmak peşindeler. bizim ve onların oynadığı her maç sonrası. amaçları doğruyu yanlışı birbirine karıştırıp suyu bulandırmak.

tam anlamıyla paralı köpekler oldular bu yıl.

Yine mi mağdur edilmiş Finibaacimiz?!..O kadar izliyorum, hakemler hep lehlerine kararlar veriyor oysa. Aşırı fanatiğim desem, objektif veriler de beni doğruluyor her defasında. Bakalım bu defa ne uyduracaklar?!..

Bu nasıl bi yüzsüzlüktür vay arkadaş hakem dzekonun kırmızısını vermedi alanyanın son dakika penaltısını vermedi utanıp sessiz kalacaklarına yavuz hırsız misali üste çıkmaya çalışıyorlar bu sezonki taktikleri de bu herhalde ama Allah büyük her sezon gayri ahlaki işler yapıp yapıp sonra tokatı yiyorlar bu sezon da böyle olacak inş

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alanyaspor yönetimini göreceğim şimdi susacaklar tabi

S. Baki agliyor suan canli yayinda.

Geri
Üst Alt