ismail kartal

Derhal "Sir" unvanı verilmeli ve Ülker Stadyumunun karşı tribününün üzerine "SIR ISMAIL KARTAL STAND" yazısı yazılmalı.

sir-alex-ferguson-stand_2674487.jpg

Sen niye su içip duruyon lan İsmail?

Hadi bakalım İSO yolun sonu geldi. Bakalım hangi salak Anadolu takımı seni takımın başına getirip ligden düşmemeye oynayacak

Sayılmayan golü yedikleri an ağlamaya başlayınca şaka maka üzüldüm lan. Adam maç sonu basın toplantısında da boynunu bükmüş hüzünlü hüzünlü konuşuyordu. Hiç aklıma gelmezdi ama cidden inceden bir üzüldüm.

Sayılmayan golü yedikleri an ağlamaya başlayınca şaka maka üzüldüm lan. Adam maç sonu basın toplantısında da boynunu bükmüş hüzünlü hüzünlü konuşuyordu. Hiç aklıma gelmezdi ama cidden inceden bir üzüldüm.
la bende üzüldüm de sinsi herif basın toplantısını kımseye haber vermeden yapmıs

Bilgi Yarismasi : 📢📢📢

Dunyanin kaleriferci- sahasinda KAYARAK kupa kaldirilan - en cok son dakika sampiyonluk Kaybeden EZIGI kimdir?

Buna mı üzülüyor sunuz? Kafalar güzel galiba. Herif bildiğin ezik, böyle karakterlere sahip insanlar hep zavallı gibi gözüküyor ama ezilmeye de müsait yapıları vardır. Başkasına izin verirsen seni böyle sürekli kullanıp atarlar, İsmail de bunu yaşıyor çünkü kendisi buna razı. Üzülecek hiç bir şey yok.

Bunların etine ayrı kemiğine ayrı koyayım acıma yetime diye laf var abi düştükçe vurun böylelerine

Bize iftira atarken, sallarken iyidi degil mi? Ne uzulecegim bu herife. Herif fenerbahce teknik direktoru olacagim diye kendini satti, yalan soyledi, iftiralar atti. Kendi dusen aglamaz hoca. KEndini kullandirtmayacaktin.

Geri
Üst Alt