İsmail Köybaşı Fenerbahçe'de İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlış konu yanlız,Transfer nöbetine yazmalısın ki neresi uyanıklık anlamafım sonuçta 5 milyon eur veye gbp bonservis yıllık 4 milyon eur maaş 32 yaşındaki stoper için bildiğin kazık,Liverpool taraftarları tatık muamelesi yapıyor forumlarında

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fener sattigi oyuncu kadar bonservise para harcayabiliyor uefa kisitlama getirdi ,Azizde boyle 1 cozume gitmis,Nani satildi 8.5 bonservise harcama haklari var bu durumda

Hahahaha bu hamleye çok gülerim.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Fener sattigi oyuncu kadar bonservise para harcayabiliyor uefa kisitlama getirdi ,Azizde boyle 1 cozume gitmis,Nani satildi 8.5 bonservise harcama haklari var bu durumda
Şimdi oldu akıllı adam aslında da fırıldağa çalışıyor kafası, Sow,Emenike vs transferlerinde hep.dolap.çevirdi bence

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlarin midesi çok geniş
65766b4d7ee92f961b9e93f8f3007c69.jpg
f0afa230379d2eb51872815550cd3f0f.jpg

bizim almamız gereken 1 adamdı

birileri pisuvara gitmişti heral haberi olmamış bu transferden

Valla Olcan göbeklisini göreceğimize bu adamı görmek daha iyi olurdu açıkçası ancak takımın iyiliği için bir şey planlandığını sanmıyorum.

İsmail Köybaşı, Fenerbahçe'den yıllık 1.750 milyon euro kazanacak. Sözleşmesi 4 yıllık. (DHA)

Fenerbahçe, İsmail Köybaşı ile yıllık 1 milyon 750 bin euro'dan 4 senelik sözleşme imzalayacak. (DHA)

BJK'de ne kadar kazanıyordu?

Yıllık 1.750 mi.Hahahahahaha.Herifler Caner gg yıllık çok alıyor diye gönderdi.Çöp ismaile verdikleri paraya bak.Hakla arasında hiç bir fark yok İsmailin.Sag bek ve stoperleri iyi fakat kaleci ve sol bekleri berbat.Uslu gorili 1 transfer daha yapacaz demiş.Sanırım Valbuenayı alıp kapatırlar transferi.

Ciddi ciddi köylü ismaili almadık diye üzülen cahil taraftarlarimiz var.

Yeminle size serdar,olcan,umut,tarık,sercan,bilal ve dursun müstehak.

Dursundaki capsizlik taraftarada sirayet etmiş.

Yerli ve turkiyedeki yabancı oyuncular,
başka takımlara imza attıkları zaman biz yıldız oyuncu transfer etmişiz gibi seviniyorum bir kazma daha gitti diye.

HELAK OL DURSUN.

Türkiye liginin pozisyon bilgisi en zayıf bekini almadığımız için üzülüyor olmanıza cidden üzülüyorum. Açın geçen sene bu adamın oynadığı maçları izleyin. Beşiktaş'ın puan kaybettiği maçların hepsinin altında imzası var. Adam gitti diye sevdiğim bir tinerci arkadaşım da güzel bir rakı sofrası kurdu bizde sebeplenmiş olduk. Bu çocuk Antep'de iken cidden umut vaat ediyordu. Beşiktaş'ta oynamaya başladıktan sonra resmen geriye gitti. Aslında çokta fazla söze gerek yok. Dediğim gibi yaptığı pozisyon hatalarını alt yapı topçuları yapmıyor.

böylece fener 8taşın sakalını kesmiş oldu

Van Der Wiel transferi ne kadar iyiyse Ismail transferi o kadar fiyaskodur .

Türkiye liginin pozisyon bilgisi en zayıf bekini almadığımız için üzülüyor olmanıza cidden üzülüyorum. Açın geçen sene bu adamın oynadığı maçları izleyin. Beşiktaş'ın puan kaybettiği maçların hepsinin altında imzası var. Adam gitti diye sevdiğim bir tinerci arkadaşım da güzel bir rakı sofrası kurdu bizde sebeplenmiş olduk. Bu çocuk Antep'de iken cidden umut vaat ediyordu. Beşiktaş'ta oynamaya başladıktan sonra resmen geriye gitti. Aslında çokta fazla söze gerek yok. Dediğim gibi yaptığı pozisyon hatalarını alt yapı topçuları yapmıyor.
Tamamen katılmak ile birlikte ben buna hep "Sabri'nin sol bek versiyonu" diyorum, bu benzetmem üzerinde ne düşünüyorsun abi? :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Wiel - Kjaer - Skrtel - İsmail

Skrtel alınırsa , yok alınmazsa ;

Wiel - Kjaer - Neuds - İsmail

Şikeciler bile ne hamleler yaptı ya gerçekten bu yönetim seyir zevkimizi aldı.

Wiel - Kjaer - Skrtel - İsmail

Skrtel alınırsa , yok alınmazsa ;

Wiel - Kjaer - Neuds - İsmail

Şikeciler bile ne hamleler yaptı ya gerçekten bu yönetim seyir zevkimizi aldı.

hasan ali ile ismaili rekabet içine sokmak isteyebilirler. direkt ilk 11'de oynatmazlar. Asıl mesele şu. Sene olmuş 2016. Geçmişimizde bi dünya örnek varken hala futbolcuların açıklamalarına,yaptıklarına falan bakılıyor. Ümit davala bile fenerden cacık olmaz dedikten sonra anlaşabilseydi imzayı atmış olurdu. Aşalım lütfen bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt