Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.132
- 4.854
- 1.168
Kendinelerine göre işler iyi gidiyor ya sevgi pıtırcığı olmuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1. @Emre ZeytinliForumda ismail yukseli gereksiz oven iki üç kişi var tespit edersem fena olacak
2 ve 3 hakkinda bilgin var mı dostum
2. Zeytinli emre2 ve 3 hakkinda bilgin var mı dostum
Gözüme çarpınca sana haber edeceğim2 ve 3 hakkinda bilgin var mı dostum
Yedikleri 3. golde bunu 5 saniye izleseler zaten bir daha adını anmazlar. Kafayı yedirtir adama ama buna tapıyor bazı taraftarları. Geçen sezonda da şampiyonluktan edecek net hatalar yapmıştı. Çocuk da pozisyon bilgisi yok, nerede ne yapacağını bilmiyor.
Hakemler her türlü sertliğe izin verdiği için çoğu maçta kart görmüyor.Yedikleri 3. golde bunu 5 saniye izleseler zaten bir daha adını anmazlar. Kafayı yedirtir adama ama buna tapıyor bazı taraftarları. Geçen sezonda da şampiyonluktan edecek net hatalar yapmıştı. Çocuk da pozisyon bilgisi yok, nerede ne yapacağını bilmiyor.
bugün seni iyi gördümHakemler her türlü sertliğe izin verdiği için çoğu maçta kart görmüyor.
Geçen sezon bunun yedirttiği bir gol vardı, 3. ligde öyle hata yapmazsın. Bulursam paylaşayım tekrarismail, osayi, crespo geçen seneye yüksek tempo ile başlamış sonra düşüşe geçmişi. bugün temposu iyi değildi ve sırıttı. bu tür adamlar basit oynayamaz çünkü; yüksek efor ile fark oluştururlar.