İsmail Yüksek’ten Galatasaray İçin Övgü Dolu Sözler

geçen seneki açıklamalarını kendi isteğiyle yaptığını düşünmüyorum. ali vermiştir gazı. tipik Aziz in Volkan i gazlamasi gibi.

yerli sınırı olmasa max yedek olur

valla bu maç bizi çok rahatlatmıştı yoksa ciddi baskı ortamı oluşacaktı. sağolasın ismail : )
Kesinlikle. Milli takımda da çok yapıyor böyle pozisyon hatalarını, abuk subuk prese katılıyorum diye çıkışları ile orayı da yakacak. Bunların buna bu kadar yükselmesinin sebebini hala anlayamadım ben 😄

Kesinlikle. Milli takımda da çok yapıyor böyle pozisyon hatalarını, abuk subuk prese katılıyorum diye çıkışları ile orayı da yakacak. Bunların buna bu kadar yükselmesinin sebebini hala anlayamadım ben 😄

fred ile oynayınca; birde yüksek tempolara çıkınca fb taraftarının gözüne gattuso gibi geldi. semih kaya'nın ujfalusi ile 11-12'de yıldız olması gibi. sonrasında kayboldu gitti. bu arada fred'inde aman aman bir oyunu yok ama 10 hafta anadolu fikstürü bayağı yaradı fenere.

fred ile oynayınca; birde yüksek tempolara çıkınca fb taraftarının gözüne gattuso gibi geldi. semih kaya'nın ujfalusi ile 11-12'de yıldız olması gibi. sonrasında kayboldu gitti. bu arada fred'inde aman aman bir oyunu yok ama 10 hafta anadolu fikstürü bayağı yaradı fenere.
Haklısın, tam olarak durum bu galiba. Yüklemeleri de yanlış yapmış görünüyorlar, fikstürü kabalık takımların bu kadar yüksek tempodan resmi maçlara başlaması çok sıkıntılı bir durum. EPL takımı da olsanız 2. lig takımı da olsanız uzun maratonda doğru noktayı yakalayamamak takımın adına bakmaz patlatır. Geç form tutar, tempoyu yakalayıp vitesi yükseltir ardından da sezon sonunu oyun ezberiyle getirirsin ki hem sakatlığın az olsun hem de takımın ve taraftarın motivasyonunu en ihtiyacın olduğu dönemde zirvede tutarsın.

Bakalım bu sakatlık sürecini nasıl idare edecekler, ben hala ligde bizim ve Fenerbahçe'nin kadro kalitesiyle Anadolu maçlarını bir şekilde alacağını düşünüyorum, derbiler kaderi belirleyecektir. Sonu şampiyonluğumuz olsun 🙏

Geri
Üst Alt