Ismaila Cheick Coulibaly Galatasaray Yolunda!

Alternatif olur bence.

Bu arada Babel'de yüksek performans!!! nasıl ooluyorsa gösterdiğinden takımda kalabilirmiş.

Genel itibariyle taraftar kitlemiz RUH HASTASI olma yolunda hızla ilerliyor. Örnek diye vereceğim şu Brugge'ün ön taraftaki siyahileri biz almış olsak ne anaları ne bacıları kalırdı herhalde alanların. Manyak mısınız arkadaş siz , nasıl memnun olacaksınız bu şekilde yahu ? Scout transferi nasıl olacak başka , 10 küsür milyon verip Bruma almak mı scout transferi ? Şartlar ortada. Marcao için de benzer şeyler söyleniyordu lig sonuncusunun stoperi rererörö diye. Gelsin çocuk zaten dişe dokunur ücret ödenmez.

Böyle oyuncular direkt ilk 11e alınan adamlar olmaz zaten genelde rotasyon oyuncusu olarak alınırlar ligin belirli döneminde şans bulurlar sonra formayı alırlar iyi değerlendirirlerse bir daha da kolay kolay vermezler. İlk 11e adam almadan böyle topçuları alırsan sıkıntı işte

arkadaşlar topçumuz olma ihtimali olan bir isim için çöp diyemezsiniz lütfen forum kurallarına uyalım :crushed:

2013 - 2017 yıllarında sheffield united football club’da yönetim kurulu üyeliği yapan baki,
2017 - 2018 yılları arasında ise aynı kulübün teknik yönetim kurulu üyeliği görevini üstlenmiştir.

--- alıntı ----

iddialara göre ismaila coulibaly‘nin galatasaray’a transferini engelleyen de kendisidir.

--- alıntı ---

coulibaly transferi neden olmadı. suyun karşı tarafı galatasaray'dan bu kadar mı korkuyor. 2013-2017 yıllarında sheffield united da yöneticilik yapan selehattin baki oyuncuyu bu takıma aldırarak, galatasarayın güçlenmesine aklı sıra mani oldu ancak taylanı hesap edemedi

menajer olgun vasıtası ile haberi alan baki konuyu koça taşıdı ve beraber böyle bir plan kurarak oyuncuyu önce sheffield a oradan da bakinin ceo olduğu amasholdings in diğer takımı beerschot a kiraladılar. karşımızdaki zihniyet bu sevgili galatasaraylılar.

2013 - 2017 yıllarında sheffield united football club’da yönetim kurulu üyeliği yapan baki,
2017 - 2018 yılları arasında ise aynı kulübün teknik yönetim kurulu üyeliği görevini üstlenmiştir.

--- alıntı ----

iddialara göre ismaila coulibaly‘nin galatasaray’a transferini engelleyen de kendisidir.

--- alıntı ---

coulibaly transferi neden olmadı. suyun karşı tarafı galatasaray'dan bu kadar mı korkuyor. 2013-2017 yıllarında sheffield united da yöneticilik yapan selehattin baki oyuncuyu bu takıma aldırarak, galatasarayın güçlenmesine aklı sıra mani oldu ancak taylanı hesap edemedi

menajer olgun vasıtası ile haberi alan baki konuyu koça taşıdı ve beraber böyle bir plan kurarak oyuncuyu önce sheffield a oradan da bakinin ceo olduğu amasholdings in diğer takımı beerschot a kiraladılar. karşımızdaki zihniyet bu sevgili galatasaraylılar.
EFoSD7SWoAAsXrU

--- alıntı ----

--- alıntı ---

hayırsız olsun elleri,nde patlar umarım

Geri
Üst Alt