- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
Konuyu passolig basvuru formuna dondurmussunuz yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoğurtlu semiz otu üstüne sızma zeytinyağı biraz da kırmızı toz biber efsane oluyor. Kızartma tavuk ile mükemmel gidiyor.
Bizim oralarda salçalı bulgur pilavı yapılır böyle yağlı sulu olur. İnternettekiler gibi pirinç pilavı usulü değil.Üstüne haşlanmış tavuk eti, yanına turşular, yufka ekmek efsane olur. Yufka ekmeğe başka yerlerde tandır,saç ekmeği derle ince beyaz bir görünümü vardır.
Onun nohutlu versiyonu da super ://///

Mustafa beyi neden 1 fenerliye benzettiler acaba heis 1 fikrin var mı bu konuda biraz fikir teatisinde bulunalımKonuyu passolig basvuru formuna dondurmussunuz yaw
sevmeyen kaybeder dünyanın en iyi mutfağı levant mutfağı ve üçte ikisi türkiyede bununUzum en iyisi bence de
Pazi fln yapiyorlar sevmiyorum
Doguda salca baharat ve etli yapiyorlar
Batida yetisen birisi sever mi bilmiyorum
Mustafa beyi neden 1 fenerliye benzettiler acaba heis 1 fikrin var mı bu konuda biraz fikir teatisinde bulunalım
Mustafa beyi neden 1 fenerliye benzettiler acaba heis 1 fikrin var mı bu konuda biraz fikir teatisinde bulunalım
uğur güzel fenerli diye deim heisfenerliye benzettiler mi bilmiyorum biraz ugur guzeli andiriyor ama o oldugunu da sanmiyorum acikcasi. ugur g bu kadar ilimli biri degildi
kurak ama humuslu olmayan killi olmayan her toprakta güzel asma çıkar katılıyorum çankırı tarafları filanEn iyi üzüm,asma yaprağı Tokat ve Ankara'nın olur üstad, pişince dağılma,yırtılma olmaz.
@Uğur İz knk urfa yoresine ozgu yemek tariflerini isitmek isteriz
Evet kullanmakta 1 beis görmem daima kullanırım bu mühim kelimeyiTeati muhtesem bir kelime degil mi sence de
o arkadaş askerlik yapmış mı kiSelçuk İnan ile askerlik arkadaşı olduğunuz hususu.
o zaman eve birkaç yüz koli peksimet istifleyin büyük kara geçersiniz renktaş hayırlı gecelerYemekten hic anlamam.Yemek benim icin bir zevk degil.Acikiyorum yasamami surdurmek icin yemek yiyorum.
o zaman eve birkaç yüz koli peksimet istifleyin büyük kara geçersiniz renktaş hayırlı geceler
Ben zeytinyağı olmayan hiçbir sulu yemeği bile yemiyorum. Asla sevmem o şekilde bir sarmayı. Sabah kahvaltıda zeytinyağı ve akşam yemeklerde zeytinyağı olmalı mutlaka.Uzum en iyisi bence de
Pazi fln yapiyorlar sevmiyorum
Doguda salca baharat ve etli yapiyorlar
Batida yetisen birisi sever mi bilmiyorum
evet haklı olabilirsin ama henüz açıklanmadı mayısta ödemeler yapılır her sene bence 35ten fazla olur yine de sen de var olUefa'dan ekibimize 55 yerine 35 milyon euro gelecegini ogrenince istahim kacti renktas.Yine de sag olasin.