- 8 Temmuz 2015
- 35.782
- 70.614
- 3.893
Takiyyecilerle muhattap olmak istememMuhtereme hoş geldin dedin mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takiyyecilerle muhattap olmak istememMuhtereme hoş geldin dedin mi?
kadınpazarındadır en iyisi. iyi geceler renktaş.Ustad dikkat et bu kadar belli etme yine pesine duserler bak beni bilirsin seni sever ve korurum her daim gucum yettikce artik eskalin de biliniyor Four Angels - Selcuk Inan olayi yuzunden internetin gozu kor olsun kendine dikkat et ustad bir ara haberlesip bir büryan yiyelim Istanbul'da büryanin iyisi nerededir ben bilmem... hurmetler
Reis sen misin? Ulu Tanrım döndün mü yoksa? :cimbom:kadınpazarındadır en iyisi. iyi geceler renktaş.
kadınpazarındadır en iyisi. iyi geceler renktaş.
Sen nasıl bir manyaksın hala çözemedim.Müşebbek de severdi ustad o civarda onerebilecegin bir yer var mi buryan ustune tatli guzel olurdu acikcasi
Sen nasıl bir manyaksın hala çözemedim.
avatarınız çok yakışmış renktaş.Eğer sen isen üç kere kapıya vur eyyy muhterem.
Arkadaş bir bakıyorsun üniversite tezi gibi mesajlar, sonra bir bakıyorsun manyaklığın dibine vurulmuş mesajlar.Noldu ortak niye ki
avatarınız çok yakışmış renktaş.

Teşekkür ederim çok kibar birisiniz. Bizzat benim resimdeki.avatarınız çok yakışmış renktaş.
Sana UG'yi yedirmeyiz!!!HÖRMETLER
Arkadaş bir bakıyorsun üniversite tezi gibi mesajlar, sonra bir bakıyorsun manyaklığın dibine vurulmuş mesajlar.
evet büryanın en iyisi bitlislide yenir. bozdoğan kemerini geç garp istikametinde ikinci lokanta. müşebbeki en iyi yapan yer de ne tesadüf ki yine kadınpazarında diyarbakırlının yerinde... van peynircisine varmadan gakkoşları geçince. afiyet olsun şimdiden.Müşebbek de severdi ustad o civarda onerebilecegin bir yer var mi buryan ustune tatli guzel olurdu acikcasi
Müşebbek değil o kerhane tatlısıMüşebbek de severdi ustad o civarda onerebilecegin bir yer var mi buryan ustune tatli guzel olurdu acikcasi
evet büryanın en iyisi bitlislide yenir. bozdoğan kemerini geç garp istikametinde ikinci lokanta. müşebbeki en iyi yapan yer de ne tesadüf ki yine kadınpazarında diyarbakırlının yerinde... van peynircisine varmadan gakkoşları geçince. afiyet olsun şimdiden.
sanmam muhakkak ki siz daha alfa birisiniz. avatarınızı beğenme sebebim aynaya bakmış gibi olmam.Teşekkür ederim çok kibar birisiniz. Bizzat benim resimdeki.