- 26 Kasım 2012
- 185.614
- 258.326
- 5.998
foto yolla da konuda en azindan 1 delikanli cimbomlu gorelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 hafta içinde canlı yayın yapacaksın.
Haftaya bütünlemem var krall simdiden calismaya basladim bile. Onu erteleyek.1 hafta içinde canlı yayın yapacaksın.
3 gün önceden de foruma bildireceksin, ok?
Tarih ver ne zaman boşsunHaftaya bütünlemem var krall simdiden calismaya basladim bile. Onu erteleyek.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ocagin sonu güzelTarih ver ne zaman boşsun
Tam tarih ver
31 january 2019Tam tarih ver
Forumu oyalama artık
Haftaya bütünlemen var ise 12 ocak cumartesi uygun tarihHaftaya bütünlemem var krall simdiden calismaya basladim bile. Onu erteleyek.
Biraz tatil yapayım kamki. Cok yorgun düştüm psikolojik olarak. Ocak sonunda kendime.gelmis olurumHaftaya bütünlemen var ise 12 ocak cumartesi uygun tarih
Canlı yayın konukları kim olacak
zorla yazdırıyorsunuz... birader bu ay buluşalım o zaman senle. sen ben kuzenin? foto almak yok ama aynen dediğim yerde hesaplar bendenYalancıyı şaapmıyorlar nasıl olsa.
Ulan bir kere de sallama be.
Doruk gelirse her türlü okzorla yazdırıyorsunuz... birader bu ay buluşalım o zaman senle. sen ben kuzenin? foto almak yok ama aynen dediğim yerde hesaplar benden
artık bir zahmet organize olun. uçurmazsanız buradan mesaj atarım uçurursanız da bir mail filan bırak namıkDoruk gelirse her türlü ok
artık bir zahmet organize olun. uçurmazsanız buradan mesaj atarım uçurursanız da bir mail filan bırak namık
@Uğur Bulut @Hayri Cund @Keramettin TANRIVERDİ @GSC CellatBiraz tatil yapayım kamki. Cok yorgun düştüm psikolojik olarak. Ocak sonunda kendime.gelmis olurum