Haber İsmet Taşdemir: "İlk penaltıda VAR'a gidilirse Avrupa'da başarı gelmez tabi"

Saturn koc bogada ne olmuş can aydoğmuşa sor

Belki 30 sene öncesine bakar ismet bey

Eskiden böyle t. adamlar had bilirdi. Fb ve sosyal medya yüzünden herkes işin kolayına kaçıp kahvehane yorumlarıyla röportaj yapar oldu.

30 derecede ceket giyip kolları kıvırmaya devam et İsmet, kovulacağın günler yakın.

Çok acayip bir kafaları var. Futbolcun amatörce bir hareket yapsın ama sen hakemi eleştir.

2203129G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Objektif olmak çok mu zor mal herif. Kalemizde pozisyonunuz yok.

Penaltı olması için futbolcun Sallaiye tecavüz mu etmesi gerekiyor. Akıl fukarası bu kadar net çekmeye hakem göt mü verecekti

Pavyona git ağla ulan ağlak herif!!

Saha kenarında bunu gördüğümde giydiği kombin yüzünden pavyondan kaçmış gelmiş sandım.

itin-köpeğin hirlamasina sebebiyet verdik, en çokta buna sinir oluyorum

Alt lig hocası bu lig fazla sana

Tam bomboş bir adamsın. Çok net penaltı. Onu geçtim sen zeminden bahsettin mi? Asıl zeminlerimiz bu kadsr boktan olduğu için Avrupaya gidemiyoruz.

jose-mourinho-bodrum-fk-teknik_1730111960_FG9hkr.jpg

Şampiyon olduğun takımdan kapıya gelen it gibi kovdular seni hala yüzsüz yüzsüz konuşuyorsun

Olm topun olmadığı yerde benim dingil futbolcum ne demeye adamı pata küte indiriyor diyeceğine dediği lafa bak adgsgsd. Bu ülkede yaptığı yanlışın sorumluluğunu alan 1 insan evladı olmaz mı la.

Bunlar böyle söylemeye devam ederse sonunda Şampiyonlar ligini de kazanabiliriz.
Ve bu arada bugün gayet düzgün kararlar veren VAR hakemini derhal cezalandırırlar Galatasaray düşmanları.

Geri
Üst Alt