İspanya 0-1 İsviçre | 16 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: İspanya 0-1 İsviçre | 16 Haziran | İkinci Yarı | TRT 1

Navas o fizikle kapanan bir takıma karşı ne yaparki ?

Navas ile Torres giriyor. Navas otoban yapar sağ kanadı şimdi :asd:

torres reis girdi 2-1 aliriz..

Busquets - Torres Üstad

Silva - Navas değişti.

Ah bea...

Torres girdi renk geldi :D

Televizyonu açtım,İsviçre galip. İspanya tek kale oynuyor. Ama hepsi cılız ataklar. İyi kapanıyor İsviçre. Hala diyorum; Turnuvanın favorisi Argentinaaa!!

İsviçre'ye bak savunma dahi yapamıyorlar. Bu futbolu izletiyorlar ya bize gerçekten üzülüyorum Çeklerin bizim Rusların olmayışına. İspanya geri dönüş istiyorum artık bu futbola prim vermesinler.

Televizyonu açtım,İsviçre galip. İspanya tek kale oynuyor. Ama hepsi cılız ataklar. İyi kapanıyor İsviçre. Hala diyorum; Turnuvanın favorisi Argentinaaa!!

En büyük isteğim Arjantin'in alması ama zor... Blokları toplayacak adam 90 dakikayı kaldıramayan Veron olduktan sonra o takım gidemez..

Anlamak güç.. Hızını kullanan adam açık alan nasıl bulacak acaba... Cesc ya da Pedro girmeliydi..

Doğru bir deişiklik oldu Namık. Fabregas girse değişen birşey olmaz orta saha gücü artar ki zaten İspanya oynuyor İsviçre bakıyor.

Konuyla alakası yok ama Insua İstanbul'a gelmiş Bursa'ya geçecekmiş bu akşam..

En büyük isteğim Arjantin'in alması ama zor... Blokları toplayacak adam 90 dakikayı kaldıramayan Veron olduktan sonra o takım gidemez..

Mascherano ile Veron yetiyor bence. Sorun yok. İlk maçta motivasyon eksikliği vardı. Rakip Nijerya, çok kötü olmasada Arjantin ayarında değildi. Konsantre olmuş Arjantin bu turnuvayı süpürür..

Doğru bir deişiklik oldu Namık. Fabregas girse değişen birşey olmaz orta saha gücü artar ki zaten İspanya oynuyor İsviçre bakıyor.

Abi Cesc yaratıcı adam nokta paslar atabilirdi aslında.. Navas açık alan bulamaz gibi geliyor..

Geri
Üst Alt