İspanya 0-1 İsviçre | 16 Haziran | Maç Sonucu

Cevap: İspanya 0-1 İsviçre | 16 Haziran | Maç Sonucu

Mourinho'nun Inter'i defansif zihniyetle şampiyon yapmasının etkisi olduğunu söylüyor arkadaş bence haksız değil.. Hitzfeld'e kimsenin lafı olamaz zaten.. Efsane Hitzfeld böyle mi oynatırdı takımını ?

Namık, Hitzfeld Mourinho'dan öğrendi'ye getirmişsiniz direk olayı, yok böyle bir dünya.

Dünya futbolu açısından kötü oldu.Yeniden kontrol futbolu ön plana çıkacak.:(

2004'te Yunanistan katlediyordu turnuvayı ancak güzel maçlar oluyordu.. bknz. Hollanda - Çek Cumhuriyet, Portekiz - Hollanda.. Bu kadar müthiş maçlar izleyebileceğimizden şüpheliyim..

Barcelona'nın bulamadığı çözümü İspanya'da bulamadı. Bu futbolu oynayabilen takımların İspanya'yı zorlayacağı belli oldu. Artık İspanya'nın bu oyuna karşı bir çözüm üretmesi gerek.

Öf İspanya sanki süper top oynuyordu. Mourinho'ya laf ediyorsunuz.

Mourinho ile ne alakası var bunların.Sanki ondan önce yoktu defansif oynama.

Ne anti-futbolundan bahsediyorsunuz yahu ?

Bunun adı akıllılıktan, tecrübeden başka bir şey değil.

İspanya'ya karşı hücum futbolumu oynayacaktı yani ?

İspanya'ya karşı Yılmaz Vural taktiğiyle oynanmaz.

Mourinho'mu, Hitzfeld'i çömez zannettiniz heralde.

Hitzfeld in falan alakası yok benim bahsettiğim T.d lerin futbola bakış açısı değişti,her takım böyle oynamaya başladı artık.Ofans futbolu ölmek üzere.

Namık, Hitzfeld Mourinho'dan öğrendi'ye getirmişsiniz direk olayı, yok böyle bir dünya.

Yok kesinlikle öyle bir düşüncem yok. Sadece Mourinho'nun o şekilde kazanabilmesinin herkesi etkilediğini düşünüyorum.. Bu yargım da genel olarak var zaten sadece bu maç için değil yani Onur Abi ;) Yoksa Hitzfield gibi bir hocaya lafım olamaz asla..

İspanya yeterince pozisyon buldu, sadece değerlendiremedi.

Hitzfeld in falan alakası yok,her takım böyle oynamaya başladı artık.Ofans futbolu ölmek üzere.

Ofans futbolu ile ilgili düşüncelerine katılıyorum da, her olayın Mourinho'ya bağlanmasını yanlış buluyorum.Anlatmak istediğim bu.

nerede o 2002 dünya kupası )

Yahu boş yere tartışmaya gerek yok.. Barcelona - Inter maçıyla beraber takımlar Barcelona gibi takımları nasıl durdurabileceğini gördü ve bu durumdan etkilendi.. Baktılar güçsüzler kapanıyorlar, şimdi İspanya'ya karşı hücum oynanmaz diyorsunuz haklısınız adamlar alacağı 1 puanın hesabını veriyor. Biz sadece futbol olarak bakıyoruz olaya futbolu katlediyorlar diyoruz yani eleştiriler oynanılan futbola..

İspanya gol atıp yatan takım. golü atasalardı yatarlardı

Antifutbol ne demek yahu? Benim bildiğim bu lafı Adnan Polat etti ama o kasapları istinaden söyledi o lafı.Defansif futbol da bir taktiktir, her takım kadrosuna ve rakibine göre öyle oynayabilir.Bkz: Deplasmandaki Atletico maçımız.

tüm takimlari gördük kupa icin en büyük aday ne kadar istemesemde Alamanya

İspanyaa Şiliyi yenemez. Gruptan bile çıkamayabilir ispanya :D

turnuvanın belki de en büyük sürprizi oldu bu

Geri
Üst Alt