İspanya orta sahası mı, Almanya orta sahası mı?

Onur Uzun

Sarı Üye
İşte Dünya Kupası aday kadrolarından iki takımın da orta sahaları:

Sizce hangi takımın orta sahası daha kaliteli?

İspanya:

Orta saha: Sergio Busquets, Xavi Hernandez, Andres Iniesta, Cesc Fabregas (all Barcelona), Xabi Alonso (Real Madrid), Ander Iturraspe (Athletic Bilbao), David Silva (Manchester City), Santi Cazorla (Arsenal), Koke (Atletico Madrid), Tiago Alcantara (Bayern Munich), Juan Mata (Manchester United), Jesus Navas (Manchester City)

-----------------

Almanya:

Not: Kadrodan çıkarılanlar olacaktır

Orta Saha: Marco Reus (Borussia Dortmund), Mario Götze (FC Bayern), Bastian Schweinsteiger (FC Bayern), Thomas Müller (FC Bayern), Mesut Özil (FC Arsenal), Toni Kroos (FC Bayern), Lukas Podolski (FC Arsenal), Andre Schürrle (FC Chelsea), Julian Draxler (Schalke 04), Sami Khedira (Real Madrid), Max Meyer (Schalke 04), Lars Bender (Bayer 04 Leverkusen), Leon Goretzka (Schalke 04), Andre Hahn (FC Augsburg), Matthias Ginter (SC Freiburg)

Elbette ispanya. soru olarak bile kabul etmiyorum.

Aslinda ikiside cok iyi ama teknik kapasite olarak kimse Ispanya nin yanina yaklasamaz..

İspanya'nın 23 kişilik kadrosuna giremeyen adamlardan orta saha yapıyorum.Kesinlikle İspanya

---------------Javi Garcia---Mario Suarez---------

Tello---------------------Arteta-----------------Isco

Benim futbol zevkime göre Almanya'nın orta sahası daha iyi ve daha keyif verici.

Bence bu kavram göreceli diyorum eğer pasa dayalı ise İspanya derim fakat ben kalite bakımından Almanya orta sahasını daha kaliteli buluyorum.

Cevap belli..Bir tarafta şöyle bir adam varken bu tartışmalar manasız.

968full-feed.jpg

Almanlarınki tempolu hızlı dikine oynamaya müsait ispanyollarınki pas oyunna uygun. Ben dikine çabuk oyundan yana olduğum için Almanya diyorum

Almanya 1 sene içinde yalnızlığını ilan edecek bu konuda. Draxler, Götze, Reus, Bastian, Kroos, Müller hepsi 2 seneye en olgun dönemlerinde olacak futbol olarak.

Geri
Üst Alt