İspanya orta sahası mı, Almanya orta sahası mı?

Kanatları dahil etmezsek en iyi orta sahalar İtalya ve İspanya'da bana göre.

tartısmasız ispanya orta sahası tabıkı ama gelecek ıcın almanlar ıspnaya bıraz yaslandı artık almanlar cok genc dırı kosan dısıplınlı ust duzey teknık yok belkı ıspanyollar kadar ama gelecek ıcın almanlar dunyada tek takım olur uzun sure cok ıyı gelısıyolar

Benim gözümde açık ara Ispanya orta sahasi. Cok iyiler, istedikleri taktirde Almanya'ya bile topu gostermeyebilirler.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Göbekte Thiago-Busquets-Xavi-Inıesta-Alonso-Fabregas gibi inanılmaz 6 adam var. Hangisini dışarı atsan yazık olur bu ortamda Almanya demek güç.. Bastian-Kroos-Khedira-Mesut 4lüsüde iyi ama İspanya'da tarihin en iyi ortasaha hattı var.

aga fifa oynarken bile ilk 11 kuramıyorsun ispanya ile :d onu mu koysam bunu koysam lan hepsi yıldız bunların :D

isim isim baktığında ispanya olabilir ama almanlar bir araya gelince panzer gibi ezer geçer.

------------Xabi

Iniesta Xavi Fabregas Silva

!Dağılın#

isim isim baktığında ispanya olabilir ama almanlar bir araya gelince panzer gibi ezer geçer.

Almanlar panzer gibi ezip gecseydi ispanya son üç büyük turnuva nın sahibi olamazdı ispanya ya turnuva ları kazandıran orta saha zaten

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İspanya'nın 23 kişilik kadrosuna giremeyen adamlardan orta saha yapıyorum.Kesinlikle İspanya

---------------Javi Garcia---Mario Suarez---------

Tello---------------------Arteta-----------------Isco

Borja Valero bunların hepsinden iyi.

Geri
Üst Alt